Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Apr 10, 2013

Sebab comel je?

Kejadian : 2 hari lepas
Tempat : Dalam kereta
Suasana : Sejuk gila aircond kereta Qery, tak suka tak sukaaa!

S : Kamu suka kite sebab apa? *soalan ni dia tak pernah jawaaab dah 5 tahun dahhh...grrrrrr*
Q : *diam*
S : Tunggu kawin baru boleh cakap yeah? *duckface*
Q : *sengih-sengih*

Grrrrr.... Tak lomantik laaaaaaa dia ni...

Q : Oshannnn ahhhh asyik tanyaaaa soalan tu jeeee... Oshann Oshannn *oshan = bosan, dia tu mengada suka cakap oshan oshan, haha*

Setiap kali Qery cakap Oshan Oshan aku nak gelak sebab mesti hidung dia kemek. Bajet comel. Tapi memang comel pun. Aummm!! Eh salah.. Auwwwww...!!

Q : Kite suka kamu sebab kamu comel!
S : Je???
Q : Haah, kalau tak comel, kita tak nak.

Sob sob, dalam banyak-banyak  reason, sebab comel jeeeeeeeeee... Mendukacitakan betul...huhu!

Combination Aurawhite, Maixara C-Sential, Myracles Spray =)

Sanggup sebelum tidur pagi tadi, pukul 8 yeah..lepas minum airawhite, berangan depan cermin. Haha! Pakai shawl beli kat Nurul Ain Abdul Salam yang fofular tu. Tak pernah pakai lagi shawl ni. nanti dating nak pakai. Ok la nak tidur jap.

Kbye semuaaaa =)

9 comments:

Shima Mazlan said...

flowess la muka ko .. cantik sgt ..

NinaAz said...

Memang comel. Hihihi

♥nurul♥ said...

HHAHA comel je dialog tu.
omg kalau bf sy ckp oshan2, sumpah nak muntah.hahaha.tp takpe, qery ok je. hikhik

anyway,kawen jgn lupe jemput mihmihmih :p

Zumie said...

cantiknya kulit sepet:)

mrs kayrul said...

memang comel pun...

Khalilah MNor said...

Klaka... Qery jawab camtu sebab dia tengah cover malu!! :))Sure ada alasan lain yang lagi buat dia ikat awak ketat. Sebab tu mintak jawab lepas kawin ;P

mazs mazlan said...

Slmt tdo.heee

fatin fasihah said...

wahh..sangat licin muka sepet even tanpa make up..jerawat pon non ado langsung..

myownlife said...

akak sepet,cube gtau aturan makan aurawhite n mcs :) sbb dua2 kite ade,tp xtau ble mse nk mkn nye.uhuk