Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Apr 22, 2013

Suara Itik : Keek Bersama Ceera Dan Qery

Sabtu lepas Ceera tidur rumah aku..sebab Ciput dengan Keisha gi Singapore. Petang tu aku ajak la dia kuar sekali, dari doa kebosanan kat rumah kan. Tetiba teringin nak makan makanan korea. Ceera ajak la gi The Curve. Kemain nak makan makanan korea semata-mata kan.. Qery terpaksa la layann kan jugak..





Aku memang jarang gila la pergi area sini, tak suka sebab jalan dia serabut. Banyak sangat line, lepas tu asik jalan tutup je. Dah la aku dengan Qery memang Raja&Ratu Sesat. Nasib baik sampai jugak ke destinasi. Syukur...huhu!



Apr 20, 2013 | makan kat bulgogi by ceeramoon on Keek.com

Tolong la abaikan suara itik aku tu tau...

Aku order Chicken Bibimbap. Huwaaa...Sedapnyaaa!! Kalau teringat mesti rasa lapar. Ada tak makanan ni kat area2 Cheras? Ada tak ada tak??


Lapar......

6 comments:

Dilakochan said...

sepet dkt bulgogi brothers ke??
dh confirm halal eh kt sana?
Kite dh lamaaa nk try. Tp was2. Sbb search pasal halal ke tidok kt bulgogi brothers ni xdpt jwpn!

NinaAz said...

Kalau xsilap area alam damai ada kottt. Hehehe

~yOuNg MuMmY~ said...

ceera ni cantik sgtla. huhuuhu..

lilRed Farah said...

pavillion ada ^_^

Mimie Najib said...

suara sepet comel.. =)

MAIZATUL ASYIQIN said...

suara kak sepet macam budak2 , comei gile . hee