Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Apr 29, 2013

Menunggu-nunggu result

Sebenarnya harini nak cerita pasal benda lain kan, tapi macam kesuntukkan masa, sebab kejap lagi nak gi hospital, tengok abah macam mana. Doctor kata, kalau tak okey, akan buat ct scan. Tapi kalau tak perlu buat ct scan, abah boleh balik then datang lagi 2 minggu untuk check up. 

Jadi aku menunggu-nunggu panggilan dari emak, kalau doctor dah buat round, doctor dah decide nak buat ct scan, aku akan datang lambat sikit lah. Kalau mak kata tak perlu buat ct scan, and boleh balik. Aku akan setelkan discas nanti. 

Plus harini and hari cuti lepas ramai gila order. Terkejar-kejar jugak aku nak membalut dan me-reply semua mesej. Sorry sangat kalau lambat tau. Aku akan berusaha balas secepat mungkin. =)

Semalam pukul 3 pagi masa kat hospital pantai.

 Sempat lagi haku dengan jemah bajet nak ootd. Pfttt..

 Kepenatan sangat sampai tertidur Jemah. Aku tak tidur tau, aku tengah tengok fon main game..kuikui!

 Sementara menunggu doktor sampai.

Doktor nya aku kenal. Memang sweet sangat. And good explanation too la. Ofkos puji lebih kan. Bukan sebab aku pernah kerja sini. Tapi memang sebab doktor nya bagus and sangat memahami.

Masa andak tengah tidur, aku tanya la abah. 

Aku : Dah 3 botol drip masuk, abah rasa kuat sikit tak?
Abah : Abah rasa kuat sikit la Na, rasa dah boleh bukak kedai dah..

Pfttttt...ituuuuuuu ituuuuu ituuuuuuu je yang dia fikirrrrrrrr...
Grrrr!!!

Kite tengok macam mana 2 3 hari ni. Semoga semuanya okey2 je.
TQ korang, tak putus2 doakan abah, sampai mesej wasap doakan kesihatan abah.
Sayanggg korang. Muah!!

7 comments:

atty's said...

salam na..semoga pakcik cepat sembuh ye.amen.

NinaAz said...

Sama mcm abah kita.time sakit sakit pun duk igt bisness. Tkut anak xbleh handle. Tkt susahkn anak3.
Semoga cepat srmbuh kay

Sheila Salim said...

Assalamualaikum.. semoga ayah awak cepat sembuh ye :)

Syuhada Salleh said...

smoga abah sepet cpt smbuh ye..

p/s: tolong komen entri nie.. http://www.syuhadasalleh.my/2013/04/blogging-contest-by-tumtumshop.html thanks!

ami ra said...

cantik baju sepet..beli kt mne?moga abah awk cpt sihat:)

rabiahtul razak said...

sepet,beli mane bju tuhh..lawaa!
moge ayah sepet cpt smbuh..

rabiahtul razak said...
This comment has been removed by the author.