Pages

Followers

nuffnang

Apr 16, 2013

Maixara Tablet dah SEDAP!!

Statement tak boleh bla kan. Sebelum ni macam mana taste dia. Bukan sedap ke???

Okeyh...first of all. Ingat tak aku cakap HQ tak ada stok. Sebenarnya stok tu tengah upgrade sikit. Dulu memang ada rasa stoberi, tapi rasa stoberi tu 30% je, yang lain rasa macam serbuk tepung tambah rasa pelik sikit. And to be frank. Sebab tu aku bertukar kepada Aurawhite, sebab Aurawhite  lebih sedap. Maixara ni aku still continue makan, tapi dalam seminggu tu 2 3 kali je ingat. Sebab teringatkan rasa dia tu...terus buat-buat terlupa. Hihi!

Sebab tu jugak, sesiapa yang tanya aku pasal maixara, aku akan jujur bagitau rasa dia macam mana. Ianya bukan sebijik rasa macam stoberi la. Aku tak nak la tipu customer cakap sedap tetiba tak sedap kan. Selalunya aku akan tanya, kalau tak ada masalah nak telan tablet. Better take Maixara, kalau boleh telan, ko telan la. jangan kunyah. Tapi ada orang yang tak kisah kunyah. Thumbs up!!

Tapi....dia punya effect, 90% bagi feedback positif. Yang lagi 10% bukan la negatif, cuma perubahan tu tak ketara sangat la. Yup, cuba amik 3 bulan dulu tengok macam mana k. kalau 3 bulan pun takde hasil. Korang tukar je produk lain. Sebab bukan semua produk sesuai dengan kita.

Jadi semalam aku ambik stok kat opis maixara terus. Sebab senang malas nak tunggu HQ pos. 

Baju from Pretty Chase
 
Stok yang ambik semalam ni memang dia dah tambah perisa. So bertambah manis, dan senang rapuh. Kalau maixara dulu nak kunyah kena sepenuh hati kan. Yang ni kunyah sikit-sikit je dah hancur. Pastu rasa memang better than before la.

Warna dia pun light sikit dari yang lama. Yang lama macam ungu sikit kan..yang ni lebih putihhh sikit.

 Tunggu staff bagi stok, kita duduk kat luar opis Maixara sambil tengok tv

 Qery dah kenapa amik gambar macam tu...

 Bergambar dengan bunting. Nak amik gambar dengan Puan Aina, tapi beliau takde pulak. Kita ambik dengan bunting pun jadilah...

 Gedik sikit

 Tengok perut aku, macam pregnant. Bulan puasa kang je la diet. Malas nak diet awal2 ni. Haha!

Jadi, sapa-sapa yang dah beli minggu lepas. Im so sorry. Aku pun baru tau dorang ada tambah perisa. Aku dah try, memang boleh gigit dan telan dengan rela hati. 

Harga Maixara still Rm99.90 sehingga Mei. Bulan Jun komfem harga berubah. 
Sapa nak beli, baik simpan stok dari sekarang. Jimat sikit. =)

Info tentang Maixara, KLIK SINI

Kbye

5 comments:

zean anuar said...

hye...
im ur new follower...;)

do visit my blog if u free...
http://mrandmrssapic.blogspot.com/

NinaAz said...

Ok sepet. Bg ak tip lengan kurus mcm u. Jeles ok. Hahs

Rozana Razali said...

nak tanya, so after upgrade better beli aurawhite ke maixara? tolong suggest. =)

"CT CoMeL" said...

cik sepet.............
akak doakan semoga terus sucses...jangan cepat putus asa...teruskan usaha cik sepet...tumpang bangga akak tengok kemajuan seorang gadis yang comel dan baik hati macam cik sepet nie....lebiuuuuuuuu

p/s....lame dah takde stok beg yang chantik2 dekat sini...dulu selalu beli beg kat sini.....

***** GUD LUCK **********

Irfa said...

eh tudung kita samalah.hehe