Followers

nuffnang

Feb 25, 2013

MAIXARA C-SENTIAL 10000MG (MCS)

STICKY MODE FOR 2 DAYS,ENTRY BARU DI BAWAH =)

Pernah dengar produk nama Maixara C-Sential? Aku baru dengar minggu lepas. Hehe.. Cari produk ni sebab ketiadaan stok Vitamin C Felinna. Ramai customer yang nak Vitamin C Felinna dan sanggup tunggu.Yang sanggup tunggu, sila lah tunggu. Yang tak sanggup tunggu. Marilah cuba Maixara C-Sential (MCS).


1. Apa Maixara C-Sential (MCS)?


2. Kandungan dalam MCS

Setiap tablet 10'000mg mengandungi

Vitamin C = 1'000mg
Collagen = 4'000mg
Glutathione = 3'000mg
Ekstrak Strawberry 2'000mg

Jadi, jangan risau. 1000mg vitamin c adalah masih dalam piawaian. Hihi! 2000mg vitamin c jugak masih dalam piawaian. Asalkannnnnn minum air cukup-cukup ye.

3. Kebaikkan MCS


4.10 sebab mengapa MCS menjadi pilihan

- 2x LEBIH Kuantiti dari supplemen biasa iaitu 60 tablet
- 2x LEBIH kandungan mg dari biasa iaitu 10'000mg
- Boleh dimakan oleh LELAKI dan PEREMPUAN
- Kesan seawal 7 hari sahaja
- Tablet boleh dikunyah seperti gula-gula
- Rasa strawberi
- 1 kotak tahan untuk 2 bulan untuk jimat. Atau 1 bulan untuk kesan cepat.
- Boleh dimakan sewaktu datang haid ataupun untuk ibu yang sedang menyusukan anak
- Tiada kesan sampingan (100% adalah dari ekstrak buah-buahan)
- Buatan tempatan, tiada kapsul gelatin, HALAL dan dijamin SELAMAT.


5. Harga MCS Jauh lebih murah dari produk lain.

 Promo tak pasti sampai bila. Kalau ada apa-apa akan di update k. =)

6. Testimoni customer MCS









7. Cara makan.

 Suggestion

-1 tablet selepas makan malam setiap hari.
- bole diambil maksima 2 tablet (saranan yang sebaik2 nya terutama pada bulan ptama pengambilan)
- minum air bersih yang banyak sepanjang hari
 
Pertanyaan : 

    Rz Tuah: Salam puan, jika ambil 2 biji sehari, mana lebih bagus cara pengambilannya, 1 biji pagi dan 1 biji malam atau 2 biji malam sekaligus?

    Pengasas Maixara: Wsalam. Lebih elok 2 biji selepas makan malam. Sebab kita tak banyak berpeluh, so kesan lagi cepat. Cuma banyakkan minim air.. 

8.  Harga Produk

Semenanjung : RM99.90 (promo)
Sabah/Sarawak : RM104.90 (promo)
Harga sebenar Rm125/RM130
Brunei : BND52
Singapore : SGD52

 Berminat boleh sms/wassap/email

sepet

012-2678134/sepetsshop@gmail.com

Nama :
Alamat :
Produk :
Kuantiti :
No telefon : (jika order melalui email sahaja)

Berminat menjadi pengedar. Boleh hubungi sepet jugak okey. =)

15 comments:

NinaAz said...

First time dgr produk ni. Skg ni duk femes tabita. Kwn2 duk rekemen. Adeh

Cik Mary said...

Harga 49.90 atau 99 ? kenapa dalam iklan harga 49?

Cik Mary said...

harga seperti iklan rm49 atau rm99 seperti di tulis?

Xilla Chinta said...

sepet, kl0 da mkn vcoa tue nk mkn nie gk buleh ke campur2? pastu kl0 mkn sebulan jer la kn c0nt0hnya, pastu st0p b0leh ke?

sepet a.k.a zack_u said...

Cik Mary : harga Rm99.90 1 botol. Penggunaan untuk 2 bulan. Jadi kesimpulan kat iklan tu dia bagitau sebulan cuma Rm49.95. Gittew =)

LollipopME said...

maigaddd! tgk.. skrg dah konfius nk bli sne be ataupun maixara ni..tgk dri harga, maixara yg murah. tulunnn... mane lgi bgus sbnrnye? maixara ni same je ke kesan mcm be? kalau consume be dgn maixara skaligus blh ke ek?

bellyza said...

saya dh makan sebulan..x da perubahan..sory to say.

bellyza said...

maaf tuan tanah..saya dh mkn sebulan maixara nie tp x da sebarang perubahan..malah mulut saya selalu dpt ulcer..kenape ye?kurang air ker?saya dh minum banyak air.kulit lg kering..kenape?

hazlien said...

Bellyza : mcm tu ek? Hmmm... br nk try

nur ikhlas said...

Saya pn baru nak try coz pkai bnyk produk makin bnyak pnuh muka jerawat skali bapak jerawat pn ada,tp takut gak x bkesan...biar harga mahal janji bkesan kan..

nur ikhlas said...

Saya pun bru rasa cam nk try coz dh banyak try produk tp jerawat makin naik dh penuh kat muka ni ha,skali bpak jerawat pn ada.nk try harap bkesan biar mahal janji ada kesannya kan.tp takut gak klu x berkesan huhuhu

nur ikhlas said...

Saya pn baru nak try coz pkai bnyk produk makin bnyak pnuh muka jerawat skali bapak jerawat pn ada,tp takut gak x bkesan...biar harga mahal janji bkesan kan..

syasya said...

Hello, i nk letgo maixara ni. Doktor kate i kene stop supplement ni sbb xsesuai dgn i. Br mkn 15 hr so br mkn 15 biji je. Klau ade sape2 yg nk, i nk jual murah je sbb mmbazir klau buang. Can text me through email, syasyadyaa@gmail.com

@kutopsecret said...

sepet...kalo nak pick up bole ambik kat mane ya..?

pjotlee said...

hi sepet, klo brestfeed bleh consume x? btw, i dh email u tuk order..still waitng 4 da reply..