Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Apr 8, 2013

Perihal Befday =)

Pertama sekali, terima kasih kat semua yang wish kat facebook, kat email, kat wassap/mesej, dengan kat blog. Ada yang sempat reply, ada yang tak sempat nak reply. Cea tetiba feeling artis kan..bajet show sana sini sampai tak sempat nak reply. Kihkih!

Berbalik kepada entry hadiah katil tu. Itu hadiah no 3 ye. Hadiah pertama adalah pen pilot. Hadiah ke dua adalah cd Lawak Ke Der 2. Hadiah ke 3 adalah katil. Mengarut2 hadiah aku. Haha! Tapi aku happy je.

Hari Jumaat tu. Tak ada celebrate pun. Sebab aku dengan Qery kebizian melampau. Lepas solat Jumaat pergi pos barang, lepas tu ada hal dengan bank, lepas tu kite gi opis Myracles Beauty ambik stok. Lepas tu baru la sempat nak makan.

Tapi aku tak kisah sebab Qery ada je menemaniku sepanjang hari. Auwwww... Pitam sekarang. Haha! Okies jangan pitam, baca dulu sampai habis yeahhh... Kalau bukan korang yang baca, sapa lagi nak baca.. sob sob *lap hingus*

Sebelum balik tu sempat la beli buah untuk abah aku kat tesco. Dia dah sihat sikit, katanya nak makan buah. Jadi aku beli la 9 macam buah. Buah epal merah, buah anggur hijau. anggur purple, buah strawberi, buah lai, buah jambu, buah avocado, buah kiwi, satu lagi buah tak tau nama. Sampai rumah...abah abah makan buah lai je. Pfttt

Masa aku nak kemas-kemas barang, aku bukak la beg. Tetiba ternampak plastik dalam beg.

 Plastik ni seperti biasa ku lihat.

 KING'S

 Sekali kek.

 Masa aku pilih buah untuk abah, sempat lagi Qery gi beli kek. Dia kata nak gi toilet kejap. Rupanya gi beli kek. Aku kan dah pesan jangan beli kek sebab aku tak makan. Kisahnyaaa terpaksa jugak aku makan sikit. Huhu! 

Balik tu tengok ada hadiah-hadiah dalam bilik. 

Qery bagi dari 3 April. Suruh aku bukak 5 April. Nasib aku mempunyai kesabaran di dada. 



Yeay! Dapat knitted!! Aku memang tak tahan sejuk. Aku lagi rela panas dari sejuk.
*Hadiah ke empat*

 Dapat baju dari whitesoot. TQ Whitesoot. =)

 Dari Pretty Chase TQ! 4 helai dia bagi. =)

 Dari FemmeFashion2u. TQ TQ!! =)

 Dari Qery, geli okey. Siap pos ke rumah. Motif sangat pos.
*Hadiah ke lima*


 Seluar, dengan harga tak bukak lagi. Haha!

 Itu sahaja cerita perihal befday di hari befday. Nanti aku cerita perihal befday di hari bukan befday ye. Sebab Qery kata nak layan aku bulan April baik2 kan... Sila gunakan kesempatan ini.
=P

TQ kepada yang bagi gift di atas. 
TQ kepada yang wish
TQ yang beli barang masa 5 April semata2 sebab befday aku. Haha! 
Korang semua tersangatlah comel!

12 comments:

Shima Mazlan said...

wahhhhh .. untung la .. nway hb yer .. lmbt wish plak .. hope ko always bahagia n sukses selalu ..

mama jariss said...

syok arr, hadiah ke 5...

izaFiza said...

suwet sgt..eh bdw hepi belated besday =)

Shahada Fauzi said...

wahhhhhhhhh..banyaknye hadiah kamu dapat..selamat hari ketuaan zuhana..semoga kamu sentiasa dirahmati Allah hendaknya..^_^

Rin Saharina said...

bestnyaa. bnyak sgtt dpt hadiah. ni bru la befday girl. haha. special sgtt tau =))

NinaAz said...

Byknya hadiaahhhh. Btw. Hp birthday sepet y ohsemmm ♥

oshinz said...

amboi.. yang tak buka tag harga tu, nak suro bayar balik ke? haha. hepi belated birthday sepet.

mazs mazlan said...

btuah sepett.hee

ibuayu said...

Gila kentang dpt hadiah mcm tu banyak..hehe..happy birthday

✿ pink velvet ✿ said...

byknyer gift.. btw, happy belated b'day :)

AzieFirdaus Kamarudin said...

Bestnya jd sepet.murah rezeki adik...Alhamdulillah kan dik

aziekz said...

bnyaknya hadiah,,nk ckup 30 hari ke...


Kaya betul qery.........kaya budi bahasa..hhahaha..pemurah gitu...