Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Nov 12, 2012

Feeling cuti ada mari???

Seronok la korang kan. Kemain apply cuti straight. Orang raya deepavali pun ko raya sekali. Raya Muharam pun ko raya. 1 Malaysia sangat...hihi

Aku dilanda migrain yang tak boleh bla. Pening dia toksah cite. Menusuk ke mata, bawak ke belakang kepala. Pergh.... Terbaik. Lepas tu reply sorang-sorang customer dengan pakej pening kepala. Customer pedulik apa ko pening, kan...muahahaha! Yang penting barang dorang beli mesti dapat. Well aku try bagi sevice yang cepat. Tapi maaflah kalau aku lambat atau atau tak perasan mesej korang tu. Iolls manusia yang lemah *dan dan, haha*

Ini pun aku tengok skrin laptop keluasan mata yang agak2 sebaris. tak boleh bukak besar. Pening. Nampak cahaya terus denyut-denyut kepala hotak aku.

Bagus korang balik kampung, balik lah lama-lama sikit. Takde la jem sangat kat sini. ekekekekeke! nasib mak aku jenis cuti sekolah tak balik kampung. Kalau tak seram sangat. Aku tak boleh bayangkan aku tiap2 minggu balik Perak. Maybe sebab kat kampung tinggal Opah je. Balik bila raya. Kadang2 kalau cuti biasa mak aku ada balik la. Setahun tu mungkin la 4 kali mak balik kampung, sebab dia tak boleh tinggal abah aku ni, abah aku pun bukan sihat sangat nak kena tinggal lama-lama kan.Tapi mak kalau balik kampung memang pakej seminggu dua. Stok boleh berkebun tanam pokok pisang semua.

Uih fenin kepala aku. sebelum kepeningan ini menjadi tidak terkawal. Aku nak bagi tracking no.

Psstt.. Sapa-sapa yang dah bayar sejak Jumaat petang sampai Isnin pagi ni, yang order felinna je tau, kalau nama takde sini, apa lagi cepat2 mesej aku. tanya elok-elok tau kenapa nama korang takde, jangan la mawah2..huhu! Aku ni dah la penakut. Nanti kena mawah menangisss... Mungkin la terlepas pandang ke apa. Hew hew.

Okey, seperti biasa nama korang agak kabur kat resit pos tu. Kertas pos kan ada 4 copy. Aku punya yang the last one. Aku pulak jenis tulis tak pandai tekan-tekan. Pepaham la kabur dia tahap apa. Huhu! Aku agak-agak je. Kalau salah im cori.

Haslinda Zainal EM330505853MY
Sarinah Md Tap EM330505677MY
Noor Hilyani Mat Nor EM330505779MY
Irdawati Deris EM330505703MY
Nur Syahirah Mustafa EM330505694MY
Rozana Rizwan EM330505685MY
Shaira Said EM330505717MY
Nurul Husna Abd Razak EM330505663MY
Nur El Sajiatul  EM330505782MY
Aufa Elyna EM330505650MY
Ummi Ainon EM330505751MY
Farhana Jamaludin EM335898264MY
Mohd Reza Yusry EM335898423MY
Nurul Mohd Zain : EM330505368MY
Siti Norani  EM330505819MY
Shareel Anuar : EM330505805MY
Hidayah Maliki EM330505796MY
Ahmad Ab Majid EM330505836MY
Nooraziane EM330505615MY
Faizah Khalid EM330505629MY
Azliana Othman EM330505646MY
Nor Syazwani EM330505822MY

Stok Felinna Inchloss tinggal sikit tau, buat masa sekarang tinggal 10 botol je. Aku cuba jugak dapatkan stok secepat mungkin. Sapa nak aku dah bagi no acc bank tu, sapa cepat dia dapat lah ye. Kalau tak tunggu stok Khamis baru dapat.

Doakan aku dapat cari stok sebelum Khamis. Hehe!

Kepada yang merayakan hari Deepavali, selamat Hari Raya Deepavali. Balik kampung hati-hati, jangan makan banyak sangat tau. Nanti sakit siapa susah.. =P

Koraaaaangggg jugak. Huhu~!

1 comment:

sharifah rosidah said...

Best apa bila cuti balik kg....aunty setahun berpuluh kali balik Johor Bahru.....rindu ai kat tempat ai di besarkan.

Deepavali besok tak pergi mana2 ala lagipun cuti sehari je...tapi yang best ada dua orang blogger nak datang rumah....ai is happy...boleh lah makan2 dengan dia orang.