Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Nov 27, 2012

Bentuk badan yang gojes memang impian setiap wanita

Sticky Mode 24H : Entry baru ada kat bawah =)

Amboi, panjang sangat tak tajuknya. Hihi! Harus la. Seperti mana yang korang tau. Aku sedang excited menunggu corset Premium Beautiful (PB) dari Rynn. Nak shape badan cantik. Perlu la pakai PB.

Iolls tidak dilahirkan mempunyai badan yang aum aum seperti Christina Aguilera mahupun JLo. Walaupun takde la berasa cemburu mana terhadap mereka berdua. Tapi agak best jugak kalau dapat bentuk badan yang menggiurkan ittew, wahahahaha!

Aku memang mengimpikan bentuk badan yang menggiurkan sebelum berkahwin. Ofkos!! Hello, iolls rasa ianya penting dalam hubungan selain rasa cinta yang hebat bak petir. Amboi..jiwang sangat nih. 

Lelaki ni... yang setia tidak begitu ramai. Kerana aku belum berkahwin. Jadi aku tak boleh nak yakin 100% future husband aku akan begitu setia menyintai *kelip-kelip mata* walaupun bentuk badan i shape dia so so aje. *nangis*

Sebelum perkara yang tidak best berlaku. Marilah kita mengambil inisiatif dengan berusaha memberi apa yang terbaik. Ewah.

Haritu, Qery siap tanya aku lagi.

Q : Nanti lepas kawin mesti kamu gemuk macam perempuan tu. *sambil tunjuk ada sorang perempuan ni*

Kong ajo. Nampak sangat dia takut aku gemok lepas kawin. Eleh macam la dia tu kurusss.. *mata ke atas*

See? Ko hagak-hagak kalau aku gemuk dia nak terima tak? Dasarrrr....huhu! Sentap okey. Tapi aku suka je lelaki macam ni. Sebab dia aku ada perasaan nak cantik. Kalau dapat lelaki yang

'takpe...boleh je, gemuk pun abang sayang, eh tak pe je, tak kisah pun lemak lebih ni, abang memang suka lengan awak sama besar dengan peha abang'

Duhhhhh...kalau aku gemuk dan Qery terima seadanya, aku dah tak nak update blog. Haha! Kalau update pun letak gambar yang 10 tahun lepas punya. Masa tengah gojes *gojes ke ko?*

Sebab tu aku rasa PB amatlah penting bagi :

1. Orang yang nak menikah (kalau boleh pakai 6 bulan sebelum yeah)
2. Orang yang bongkok (aku lettew)
3. Orang yang nak ada shape badan *sapa yang dah kawin masih tak ada shape adalah memang sedih, jadi elok sangat pakai PB*
4. Orang yang nak kurus *semua perempuan nak kurus kot*



Tapi memang aku suggest sangat-sangat, sapa-sapa yang nak kawin, sila pakai PB okey. Korang takkan menyesal punya. 

PB ni macam-macam kebaikkan dia. Korang boleh cek kat entry lama-lama aku. Baca balik.


Ha kalau haku dah review banyak kali pasal PB ni, memang maknanya best sangat lettew, hahaha!

Macam mana nak beli PB ni?

Sila contact Rynn Eshak

 
Yang belah kiri tau Rynn. hehe!

Rynn Eshak, boleh wassap/ mesej
0122900084
atau email kat iamrynn@hotmail.com
FB: Rynn Eshak

Kenapa Rynn Eshak? Sebab dia best!! hihi! Cuba mesej/wassap/call Rynn Eshak untuk soalan lebih lanjut okey. Mana tau still ada promosi ke apa kan. Tanya je apa-apa keraguan di minda. Rynn pasti akan menjawabnya sambil petik jari. *imaginasi sendiri*

Ingat  PB, Ingat Rynn.
dan ingat no telefon sekali. Hew Hew Hew
0122900084
0122900084
0122900084
0122900084
 0122900084
0122900084

Ok sampai 6 kali. Tak ingat tak tau la nak kata apa dah. Hihi!

Once dah dapat aku punya PB, terus update lagi kerana teruja.

2 comments:

HanNis SaNia said...

wah semangat adik kita :) hehehehehe
hey i da follow u. follow me back keh

sharifah rosidah said...

Kalau dan ada rasa nak menjaga kecantik kan badan bagus lah.....ya lah badan kalau dah kawin nak pakai lama...kalau dah terlondeh sana sini bukan qery je larik....diri sendiri pun rasa macam nak lariiiik... tak nak jumpa orang kan.