Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Nov 12, 2012

Little Wok Kitchen


Ha kau.. satu hari tak makan haruslah lapa berbakul-bakul *sila refer bakul dia atas* huhu! Terus teringat-ingat restoren Little Wok Kitchen ni. Mula-mula nak makan kari kepala ikan dia, tapi tengok meja sebelah order menu di atas. Aku pun try.

Sedap!! 

Tapi tak boleh lawan Kari kepala ikan dia. Lagi superb!


Setiap kali makan kat sini, aku dengan Qery asik dapat air free je. Pelik jugak. Tapi biarlah dah orang nak bagi free. Jangan persoalkan. kekeke!


Sila terliur sekarang.

6 comments:

eqa sulaika said...

Mngkuk mknn tu mmg kene balut ngan plastik bunyi krek2 tu ke? nk bgi slalu pns err

mi$$ Wh@teveR said...

Arrrggghhh. Smlm wani kt mines, dgn harapan terserempak sepet. Apasal la xmasuk kt little wok ni. Aduhhhhh. Kt alamanda berharap terserempak ngn kak fillanie. Xjugak. Sadissss. Xtaw la knapa wani addicted sgt ngn korang brdua taw

sharifah rosidah said...

Alah awak tu tiap2 hari makan banyak pun badan kerempeng je cer aunty buat macam tu fengsan mau naik 10- 20 kilo.

Rozana Razali said...

pernah makan sekali yang kat kl fest. mmg sedap! =)

cik nur said...

ok fine mmg terleiur skang hahaha :)

mohd nabil said...

Salam kawan. Saya pernah makan kat 'Little Wok tm' dan saya rasa makanan mereka tak lah sedap. Tapi memang nampak sedap. Lagi satu, selepas makan makanan kat Little Wok, tekak rasa dahaga sebab mereka mengunakan lebihan ajinomoto didalam masakan mereka. Yang terbaru ialah permohonan halal mereka ditolak kerana mengunakan bahan yang tidak dibenarkan didalam masakan mereka kat central kitchen. Jadi bila nak makan kat Little Wok, was was lah ya. Terima kasih.