Followers

nuffnang

Nov 26, 2012

I know he is gay!!

Antara Gay dan Lesbian. Dua-dua adalah geli. Hihuhihu

Ni nak cite sikit lah yeah. Satu hari, aku jalan-jalan kat Jusco Balakong. Macam biasa la kite dating area tempat makcik-makcik je. Asal ada wayang, ada tempat makan. Cukup la kan. Sama jugak ko gi KLCC ke, Mid ke, One Utama ke, kalau dating nak tengok wayang dengan makan je ken.. *bunyi orang frust tak dapat dating situ, huhu*

Okey la Jusco, kalau nak lagi makcik, kita dating kat Tesco. *baru semalam dating kat Tesco* Berkedut muka aku kalau hari-hari dating Tesco/Giant. jadi mari bersyukur bila dapat dating kat Jusco. Huhu!

Masa tengah jalan-jalan , kitorang biasanya tak pegang tangan. Kerana kalau ada awek/pakwe hensem masih la ada peluang nak kenyit mata ke apa kan. Aku perasan ada sepasang lelaki hensem, badan ketul-ketul macam awie okey, muahahaha! Hensem la sebab tinggi, putih, rambut perang. Aum!! Iolls kompom la pandang sipi-sipi, takuit jugak kalau Qery perasan kan. Qery gawangg sangat. Haritu aku cakap kat tukang amik order makanan tu camni..

'Nanti saya nak cili potong yeahhhh'

Brader tu bla je Qery jegil-jegil mata

'Apa yeah yeah yeah?? Tak payah yeah tak boleh? Cakap yeah mengada-ngada dengan kite je! Ingat comel ke?'

Ape ni???? Marah marah pulak. cakap yeahhh pun tak boleh..nak iolls anje dengan dia je. Buwek!!'

Terus diam sebab sentap. hahaha! Makan pun takde selera *tipu sangat takde selera, muahaha*

Berbalik kepada cerita tadi. I is takuit la nak pandang lelaki yang hensem tahap Jacob Edward cite pontianak english tu kan. Jadinya diam je la. Menikmati keindahan yang ada. Tapi aku khuatir. tiba-tiba pasangan itu lalu beberapa kali kat sebelah Qery. Aku rasa ada 5 6 kali.

Yang peliknyaa..dia pandang Qery okey, dia tak pandang aku langsung. Kuciwa...

Belum sempat kali ke 7 dia nak lalu sebelah Qery, aku pun sok sek la kat Qery.

S : Perasan tak dua orang mamat tu asik pandang kamu, pastu lalu banyak kali kat depan kamu.
Q : Mana?
S : Dah pergi sana.
Q : Mana kamu perasan.
S : Hello?? Lelaki tu hensem tau..takkan la boleh tak perasan..
Q: Gatal kan, pandang laki lain, kita kat sebelah pulak tu.
S : Jangan risau, dorang gay.
Q : Mana tau?
S : Dah pat ploh kali lalu sini pandang2 kamu, tak padang kita pulak tu, kompom la. Pakej rambut perang lagi. Gay sangat. *ceaaa pat ploh kali katanya, haha*

Pastu masa beratur nak beli air, kitorang beratur, tak perasan langsung mamat gay tadi betul-betul depan kitorang.

Perasan sebab apa? Sebab lelaki gay tu buat-buat undur ke belakang, terlanggar Qery. Dia toleh-toleh belakang buat buat cakap

'Ops, sorry'

Muka sengih ada makna. Hok oloh...nak main langgar-langgar. Motif?? Geli tau.. Eiii... Gay sangat. Kot iye pun gay. Berkenan la dengan lelaki hot. Ini Qery. Perut buncit kot. APTB.

S : Best ke kena langgar?
Q : Kena sikit je. Kalau kena banyak mungkin la best...

OhEmGy!! Patut la Qery suka pink!!

*pitam*

16 comments:

nalsweet said...

hahaha..lawakla awak ni dik..hihi

Irfa said...

euwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww gelinya
alahai..kat opis akak bersepah tau spesis ni ;)

eqa sulaika said...

dh jdi encem gay pulok!

muis ismail said...

salam ziarah
my hubby pun suka pink gak
konfem tak gay :)

Mira Adzlia said...

hahahaha....mmg geli jer

Sue Echan said...

haha.. klaka la sepet ni....

Eca Dwinky Asha said...

gay mmg camtu..suka amik perhatian lebih...

*tahu sebab ada kwn gay.hahahaha.

Shahada Fauzi said...

hahahahaha..gelak kuat2 kat opis..tak tahan..lawak!

Zurina Hj.Zainal said...

hahahaha..lawaklaaa...

Mrs.Sheikh said...

hahah.. cuba tnya qery kene mana tang kena langgar tu?
hahahaha :P

Miss Lexus said...

memang hahahaha dulu lah kn. kelakar betol cara ko cite.

black_mel said...

haha..euuwwww main langar2..hehe

bella hamzah said...

hahaha okay ini sumpah lawak ngeee

sharifah rosidah said...

Tu lah siapa suruh ada boyfriend handsome..kan dah lelaki gay suka....nasib baik qery tak bernafsu sonsang kan...eiii geli plak aunty.

eda said...

euwww donat sgt tau ~ no no no ..

nor said...

salam ni satu nak sebut since isu gay n. kalau takdezu dgn dia mmg ingat dia geng lembut. sbb pesn kasut dan sluar mmg style gay.
sbb kat sini nih ingerland... kat opis no atau mana mana lelaki gay pakai seluar ketat ketat cutting keledek, senteng mcm one size smaller, colour mmg tak konservative. kasutpun fesen tak konservative. so kat opis ni mamat pansy semua pakai sebijik mcm qery.....mmgtrend. mka sluar ktat tunjuk kebonjolan dan sign mereka..

so fyi je la kalau mamat tu hit kat qery. sbb signal dan style mmg typical gay suka buat fesn danstyle serta kalerful hijau merah pink biru turqois etc which normally women wld wear.