Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Nov 5, 2012

Dah Open Order Untuk Skirt Kyra Sekaligus Menjadi Model Tidak Terlatih

Kejadian ini berlaku semalam (Ahad). Sebenarnya aku memang dah tak hinginnnnn jadi model untuk blogshop sendiri. Tapi kerana model aku si Maya tu agak bizi. Nak tak nak terpaksa jugak la. Itupun aku cakap dengan Qery, jual skirt ni bila Maya dah free. Punyaaalaaa tak nak jadi model. Sebab Maya je yang aku kenal yang sama size dengan aku.

Qery membebel sebab skirt dah lama siap apahal pulak nak tunggu Maya. Baiklah sebelum orang tua itu mengamuk. marilah kita menjadi model tanpa kerelaan di hati *padahal jap gi ko tengok semua gambar syok sendiri dan over, muahaha*

Kyra skirt ni adalah design ke tiga dari Seqy couture. Marilah kita sama-sama melihat gambar di bawah.
Red

Red

Red
 
Fushia Pink

Fushia Pink

Blue Turqoise

Blue Turqoise

Blue Turqoise

Orange

Orange

Orange

Sky Blue

Sky Blue

Sky Blue
Maaf ye kain tak gosok. Hehe!

Creamy Chocolate

Creamy Chocolate

Terdapat 6 pilihan warna
1. Creamy Chocolate
2. Blue Turqoise
3. Fushia Pink
4. Sky Blue
5. Orange
6. Red

Price : RM75 (Free Postage)

Ingat yea. Ini semua custom made. Korang ukur dan tunggu tailor aku jahit. Bukan aku jahit. Aku amatlah tak tau menjahit. Hehe!

Kalau korang nak tau macam mana nak order, boleh ke blog SeQy Couture

Kat sana ada semua penerangan =)

Order la ye sementara tengah bukak order ni.

Muah!!

8 comments:

sharifah rosidah said...

Memang lah kalau boleh nak order....tapi anak dara ku tu susah sikit....jumpsuit tak nak pakai sebab pendek....skirt labuh tak nak pakai sebab pendek ate macam mana semua tak nak pakai asyik risau kan kependek kan dia je....geram betul nanti nak paksa dia....asyik pakai jeans je bosan dah nengok nya.

Shahada Fauzi said...

cunnye model! :P

cik chinta said...

cntikkk...tp kt gemok

fiqkbe said...

i wish i can wear those skirts... sobs.. :(

Erin-Ibu Marsya Qistina + Marissa Qaisara said...

naper model comey sangat niiiiiii....
ei..eii..eiii...
kenyang tgk model je...
heheh ;D

::cik asha:: said...

yg warna merah tu cantik..mesti gojes kalau pakai..hehehe..

Anne mahli said...

cantik! tambah2 lagi dgn kasut baru tu...hehe

sepet a.k.a zack_u said...

sharifah rosidah : Aunty, boleh je suruh anak aunty cuba. Sebab kalau ikut badan lagi nampak tinggi. Hehe!

Shahada Fauzi : Jgn tengok model, tengok skirt je. hehe!

cik chinta : org berisi pun boleh pakai..hehe!

Erin-Ibu Marsya Qistina + Marissa Qaisara said... : Kalau puasa dah batal ni. hihi!

::cik asha:: Haah, memang cantik. Order la satu. =)

Anne mahli : Perasan je kasut tu kan. =P