Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Nov 14, 2012

tracking no je boleh?

Kalau tak boleh pun boleh boleh kan jugak. Hehe! Kena update cepat-cepat sebab Qery bagi pinjam 5 minit je laptop. Kedekuit. kekeke!

Ini pos harini punya (Rabu 14.11.2012)

Sharifah Suhaila  EM212580461MY
Khalila Mohd Khalid EM212580563MY
Suriati Rashid EM273907919MY
Norhasniza EM212580603MY
Nor Hanim Baharin EM212583321MY
Eima Syah EM273907922MY
Raja Norrajuatul EM212580625 (sorry nama tak clear, hew hew)
Zawani EM330505632MY
Tini Hiryani EM212580546MY
Anum EM330505601MY
Amirah EM273907882MY
Noor Rasyidah EM212580529MY
Sharifah Aliaa EM212580501MY
Siti Hajar EM212580585MY
Nor Hazwani EM212583366MY
Rafidah Hj Long EM330505840MY
Azzyati EM330505867MY

Ok tu je setakat ini. Yang bank in start petang semalam sehingga la Khamis esok malam. Semua barang aku akan pos hari Jumaat  yeah. Terima Kasih semua. =)

Laptop kena format, sebabnya. Aku nak tekan huruf A N . , / F C semua tak boleh.. hanginnn je rasanya. Dah la yahoo tak boleh reply. asbestos. Qery pulak aku tengah tulis-tulis ni sikit sikit dia.. 4 minit lagi....3 minit lagi..2 minit lagi..sambil senyum angkat2 kening. Ingat aku suka?

Huwaaaa...padahal 'laptop aku yang rosak tu' adalah Qery punya. wakakakakaka! Qery ada 2 laptop okey. Jadi jangan tamak, bagi aku satu. Serupa sugar daddy dah dia tu. Itu pun kalau aku ugut nak clash kan..aku akan cakap

'yela yela amik la laptop ni balikkkk'

muahahah! itu je la modal iolss..takde apa pun..tak mampu nak beli laptop sendiri. Kasihanilah saya.. lalalala~~

2 comments:

sharifah rosidah said...

Mana boleh tak mampu beli laptop baru seribu lebih je....beli baju baru tu selalu boleh pun....saje je ya nak nyusah kan qery.....hehehe.... Pas ni gerenti qery sayang aunty...sayang macam mak ya bukan lain.

cik zu, kalau aunty beli aunty bayar melalui bank CIMB boleh sebab kat sini tak ada maybank malas nak pergi keklang dan banting la....kalau boleh nanti aunty sms.

azuha halim said...

kak cepet.. takde ke pill yg bole menaikkan berat bdn. yg susu2, sachet2 taknak