Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Nov 6, 2012

Mengidam Tutti Frutti

Minggu lepas. Aku dah macam orang mengandung. Macam-macam ngidamnya. Kejap nak aiskrim baskin robin la. Nak kek aiskrim la, nak makan asam pedas linda onn la, nak tutti frutti la. Dalam banyak-banyak impian *wah impian sangat* haha! Qery cuma dapat tunaikan Tutti Frutti je. Apakah ini? Itupun sebab makan Tutti frutti sapa ada kad pelajar boleh dapat diskaun. Bila turn nak belanja aku, tunggu ada diskaun. *nangis lap air maata*

Camni laaaa sekarang.......


Siap masa aku nak ambik kan. Pesan ambik yang ringan-ringan je.

Tapi...kesian..talk to the hand la. Datang tutti frutti 6 bulan sekali. Ko suruh amik ringan-ringan. Ringan je tangan aku cedok buah-buah tu semua. Muahahaha! Qery mungkin menangis di dalam hati tatkala itu. =P


Yang penuh tu ofkos aku punya. Yang ada keropok tu dia punya. Aku amik pop pop pop pop dia sangatla banyak. Suka letup letup dalam mulut. Bila gigit banyak-banyak kan. rasa macam letupan yang syahdu. Heaven sangat. Lepas gigit je tanya Qery

'dengar tak dengar tak?'

sepuluh kali gigit sepuluh kali cakap. Apalah perasaan Qery masa tu. hahaha!


10% Diskaun. Selamber Qery keluarkan student card. Nyampah aku. Bajet muda lagi.

Gambar dah uploaad banyak kali, lantakkan
Menunjukkan muka yang paling happy. Next order adalah asam pedas linda onn, kalau tak dapat boleh buat gaduh. 

Ps : harini tak sampai 3 jam dah lebih 20 order Fellina Inchloss. Sapa-sapa yang nak order lagi boleh order cepat yeah. Esok nak pos dah. =)
sms/wassap 012-2678134

9 comments:

@YUNID@TI said...

yum yum sedap nye...

Anne mahli said...

dapnye!!waa..penggemar tegar poppoppop la sepet..heheehe

sharifah rosidah said...

Aunty geram je tengok pop pop tu...nak juga makan tutti frutti sebab nak sangat rasa pop pop tu....dah macam budak2 kecik pulak aunty kan...

Miss Izzati said...

dah lama tak makan ni..ok ngidam dah !

Yana@Nana said...

singah sini baca... heheh untung lah dh dpt mam tuti frti tu.. saya belum sampAI2 aGI.. HUH sEDIH

Shahada Fauzi said...

sedap sangat ke hana? tak pernah lagi try..

meera said...

Huihh.. Tgk cup ana mcm tuk mkn 3 org.. Byk tul poppop dgn marshmallow dia.. X terasa plk eskremnye nnti. Saya slalu lbihkan eskrem.. Nikmat je.. Hehhee

mi$$ Wh@teveR said...

Slalu kalau g mines dgn harapan terserempak ngn sepet. Okey. Full stop. Xpnah tjumpa pon. Hukhuk

mi$$ Wh@teveR said...

Slalu kalau g mines dgn harapan terserempak ngn sepet. Okey. Full stop. Xpnah tjumpa pon. Hukhuk