Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Nov 8, 2012

Dah lama sangat tak dating yang dating

Entry ni dah lamaaa tau, tapi aku tak publish, tak tau kenapa. Aku cek-cek balik kat draft, ingat malas nak pos, erm takpe la. Pos je la entry ni , belum basi sangat lagi. hihi

Hari Sabtu lepas. *ekceli 2 sabtu lepas* Qery janji nak belanja aku karaoke. Oh dah lama gila kita tak karaoke kan. Sejak pakai tudung ni, perasaan nak berkaraoke sambil betudung amatlah berkurangan. Kalau dulu, boleh gelek 360 darjah. *tolong jangan bayangkan* Sekarang ni, rasa macam tak syok la kan kalau karaoke tapi tak over. Sangat la tak memenuhi piawaian.

Hari Sabtu pakai baju baru dari Whitesoot


Baju yang lace tu. Lama dah kot baru sekarang nak pakai. hihuhihu! Qery jeles sebab dia takde baju baru.
 Eh kasut Qery yang sepasang dengan aku ni still ada lagi. Kasut ni Qery simpan dalam kereta. Dia cakap tinggal kasut ni je nak jalan-jalan. Oh kesian betul.

Masa masuk wayang tu, Qery dapat diskaun sebab dia student. Oh tidak adil. Muka macam ada 5 anak tapi student. Aku langsung tak boleh terime. Aku rupa macam form 3 *pitam* pun tak boleh feeling student lagi. Not fair!!


 Aku dah pesan dah. Jangan posing macam ni lagi. Dia takde la nak posing lain. Posing la sedikit gedik ke ken. Baru kena dengan tema nak karaoke. Hehe! Itupun aku dah sound dia banyak kali, kalau nak snap gambar jangan mendongak yang berlagak tu. Nampak buruk bebeno. 

 Cantikkan baju Whitesoot ni.

Nyanyi banyak lagu. Kompom sangat la suara sedap. Qery tak habis2 puji *ini tambah2 cerita, haha*
Kalau tak, takkan lepas stage 1. kahkahkah! Okbye

Kerana kejelesan Qery aku ada baju baru, marilah kita beli baju dia. Cite beli baju dah update dulu. Jadi ini gambar sahaja yeah


Sementara tunggu abang ko salin baju. Dia kalau pilih baju macam perempuan tau. 


Gambar ni, lepas aku snap aku tunjuk kat Qery, aku cakap dulu ko suka snap gambar macam ni. Kan ke hodoh. Huhu! Itupun gambar ni aku tak mendada macam dia. Kalau tak memang super power punye kehuduhan.


Muka tak nak senyum langsung. Boring betul.


Ingat entry cha time tu, entah berapa lamaaa punya entry la ni. Lantak la. Huhu!

p/s : stok felinna inchloss untuk harini dah habis. Kalau nak pre-order boleh sebab esok aku ambik stok lagi.

10 comments:

Zurina Hj.Zainal said...

gelak sorang2 bila baca awk nyer entry ni.....haaa....nk bgtau, krim tu dah dapat....yeay!! tq.

sharifah rosidah said...

Lawa nya baju....selalu je tengok awak pakai baju baru..

Cik Zu apa salah nya pergi karaoke kalau dah bertudung..bukan nya awak nyanyi terjerit2 kat depan orang...nyanyi dalam bilik jadi tak ada sesiapa nampak melainkan Qery je.

sharifah rosidah said...

Lawa nya baju....selalu je tengok awak pakai baju baru..

Cik Zu apa salah nya pergi karaoke kalau dah bertudung..bukan nya awak nyanyi terjerit2 kat depan orang...nyanyi dalam bilik jadi tak ada sesiapa nampak melainkan Qery je.

anna hashim said...

sowieeeee lah...aku da terbayang kamu gelek 360 darjah..sungguh hampeh hokey...aku bygkan kamu gelek sambil hidung kembang :-) hahahaa

sharifah rosidah said...

Lawa nya baju....selalu je tengok awak pakai baju baru..

Cik Zu apa salah nya pergi karaoke kalau dah bertudung..bukan nya awak nyanyi terjerit2 kat depan orang...nyanyi dalam bilik jadi tak ada sesiapa nampak melainkan Qery je.

lynda said...

sepet...krim dah dapat...yeye leh kurus...

Sari AnnNajwa Butik said...

sepe...check email u

Nuratikah Abd Rahim said...

hahahhha, cantik la baju kak sepet

Chekgu Azrine said...

chomel sepet..tp kurus sgt dah skg..knp sis?

ViccMalarn said...

Kak Sepet dlm blog Ceera masuk ujibakat AF tu macam berisi sket.. Comel je.