Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Nov 3, 2012

Ini je yang aku mampu buat untuk korang =)

Ekceli, memang before ni aku teringin nak buat, tapi perasaan malas tu memang sukar dibendung. Nak kata ramai yang tulis pasal aku kat blog korang tu takde la ramaaaaiiiiii kan. Tapi ada la jugak beberapa blogger yang tulis pasal aku kat blog masing-masing.

Aku baca tu memang baca. Tapi selalunya baca tak meniggalkan jejak sangat la. Kong ajo sungguh. Hehe! Jadi dengan itu, aku rasa, untuk menghargai setiap entry yang korang tulis tu, susah payah cite pasal aku kat blog korang. Even kita tak kenal pun. Tapi korang macam dah kenal aku lamaaa je kan. Aku akan link kan setiap pos korang tu kat side bar sebelah kanan ni.


If korang ada buat entry sebelum-sebelum ni, boleh la komen lagi sekali mana-mana entry aku eh. Maklumlah. Aku ni pemalas nak cari balik. Hihi! Kalau nak email pun boleh je. 

Terima Kasih kat sapa-sapa yang dah beli Utusan. yang tak pernah2 beli, terpaksa beli jugak. Nak melayan aku yang anjeeee sangat ni. hahaha! Selain Qery, korang je la pun yang terpaksa melayan perangai anjee ngadeee aku ni. Abisss sapa?*kelip-kelip mata*.

Cite pasal utusan, next week baru cerita, sebabnya aku sendiri tak baca lagi. Tunggu Qery balik malam nanti. Siap pukul 7 pagi ingatkan dia beli Utusan. Beli 2 Beli 2. haha! Iolls sekarang dilanda tak boleh tidur malam. Lepas subuh baru tidur. Dah sebulan tau. Stress. Takde la stress pun. Aku main game kat fon je la.

Tapi memang hari2 bangun pukuk 12 la. Anak dara apakah? Ko mampu? huhu!

TQ sekali lagi untuk semua readers Sepet88 =)

15 comments:

cikeyrah said...

tadi pagi2 gigih g kedai , beli surat khbar utusan, selama nie x pernah pun beli surat khabar utusan hehehe . .comel la akak dlam tue :)

sepet a.k.a zack_u said...

cikeyrah : Huwaaaa...sanggup tu, akak pun pesan kat orang je tolong belikan. haha! Gemuk la dalam tu. Sedih..sob sob

ishy77 said...

Pet *angkt2 kening. Mmg btl Aku rasa dah 5taun aku xbli Utusan. Ohoho. Pet pye pasal aku bli..hoho. Tq sepet!

ceritera-chinta said...

tak boleh tgk sepet dalam utusan, dekat sarawak ada utusan jugak tapi lebih kepada cerita sini2 jek kalau beli tak dak muka sepet rugi tau heheheh

ZYASH said...

Kalau ade dalam blog list kat sidebar tepi tu boleh x?hehehe, memang wajib singgah.

Jiji-Fify said...

Entry shawl engko sepet, http://saatakukaupilih.blogspot.com/2012/10/tudung-sepet.html

Yang benar,
Megan fox hahaha!

Syuhada Salleh said...

thniah msuk paper ye kak sepet..

ct kektus said...

ohh. ada bace kat paper utusan hari ni. :)

sharifah rosidah said...

Pagi2 lagi gigih aunty pergi beli Utusan dengan uncle sebab kami berdua keluar pergi breakfast...balik rumah dan dan ambik gambar pakai bb je sebab ipad sedang dicharge...pastu terus tag awak kat fb...

Mana ada awak nampak gemuk...tapi kalau awak pakai jumpsuit mesti lagi cun..

alynn said...

Oso read ur storie @ utusan dis mornig....

alynn said...

Oso read ur stori dis morning....

pAri-ParI tErbAng tiNgGi said...

ala...tak beli...rugi... :(

Mimie Najib said...

tima kasih sebab sudi jgk singgah blog kita.. :)

Shima Mazlan said...

aku xsempat nak bli paper la ..
aku adew tulis pasal ko kt blog aku n ko pon adew tinggal kan jejak .. ni aku bg link skali .. ko bole bace balik ..

http://shima-chintaanugerah.blogspot.com/2012/10/blog-yang-aku-slalu-bace.html

rina mazlan said...

Akak pun ada mention blog sepet tau dalam blog akak... Masa beli telekung budak tu.. HUk huk. Campai ati...