Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Nov 20, 2012

Jumpa ceera, jakun dengan voucher free, dan blogger yang comel =)

Tajuk panjang ala-ala frust Dato Siti tak menang masa AIM, kehkehkeh!

Selasa lepas. semua ni cerita lepas lepas je. Jangan risau belum basi lagi cerita ni, cuma dah sejuk sejuk je. Hihi! Kan Ceera datang rumah aku sebab nak ambik Felinna Inchloss dia, tapi dah takde sebab dengan dia punya aku dah jual. Nasib la mu..sapa suruh datang lambat. Tunggu next batch punya jangan banyak bunyi.

Khamis tu ada restock kan, terus pergi rumah dia hantar.

 Hover sangat makcik ni. Tak perlu la sampai gitu kan. Dia nak sapu kat vontot katanya. Nak bagi kecit sikit. Almaklumlah, baru lepas pantang kan.

 Aku tak ingat dah Ceera buat lawak spastik apa. 
Yang pasti cantikkan baju aku. Hehe! Belilah di FemmeFashion2u.

Emak aku dah cop baju ni, aku dapat pakai sekali je. Lepas tu jadi hak milik mak. Amboi..haritu mak bukak-bukak almari aku..sambil cakap..

'eii..baju apa ni? pelik je mak tengok, tapi kalau mak pakai mesti cantik'

Apakah ini???


Posing sikit. Shawl Qery blanje, Sedih dia tengok asik shawl ituuuuu je aku pakai. wakakaka! Shawl pun pemalas nak beli. Tak paham betul.

Sekejap je, bagi Felinna, terus berambus. Sebab nak dating tengok cite apa entah, tak ingat tajuk dia. Cite kartun yang robot-robot tu. 
 

Bergambar di eskelator adalah rutin. 
 

Terus pergi beratur, tapi belek voucher free yang Aileeza bagi haritu. tak reti guna. Wakakaka! Betapa slownya kami. Padahal bagi je la encik yang jaga kaunter tu kan.
 
 Mula-mula aku belek. Lepas tu tak paham bagi Qery pulak.

 Qery bijak, jadi dia paham. hahaha~

Lepas tu, dapat tiket, terus tak paham..sebab tiket dia panjaaaannnnggg... *nangis* huhu!


Kasut jalan baru Qery.
 

Hengko tengok, tak berpinar mata tu. Siap paksa Qery pahamkan. Tapi alhamdulillah berjaya jugak, hahaha! Masa belajar dulu tak pandai sangat, macam ni la jadinya.

Oh, nak cite pasal pemberi voucher free ni.

Haritu kitorang ada tengok wayang kat One Shamelin. Suka pergi sini sebab tak ramai orang. Lepas tu cite dia yang keluar tu best best. Tengah lepak-lepak sementara tunggu nak masuk, Ada sorang staff TGV ni datang kat aku..

Staff perempuan : Erm, u ni blogger ke? Sepet?
Aku : *iolls is pemalu, tolong la percaya, haha* Ha betul. *terus salam dia*
Staff perempuan : I punya kawan minat betul dengan u *yang ni aku tambah2 okey, muahahaha, tolong la lempang aku* Dia nak tangkap gambar dengan u tapi malu..

Lepas tu datang la Aileeza yang cute ittew. Ololooooo.. Comel okey!! Sebijik muka kawan aku masa kat sekolah dulu. 

Terus tangkap gambar. Siap pesan kat Aileeza kita posing senget2 sikit biar nampak kurus. lalala~~

Rupanya Aileeza ni supervisor kat situ. Terus dia masuk kaunter sana bagi kitorang voucher free ni. OMG so sweet. Aku dengan Qery sampai lupa nak tanya nama dia. hahaha! Masa beli air tu tanya la staff situ.

Aku : Awak, nama supervisor awak tu siapa?
Staff : Aileeza.
Aku : Annisa?
Staff : Aileeza.
Aku : Oooo, Aileeza. Mekasih..

Aku kan mempunyai daya ingatan yang lemah bab ingat nama orang. Jadi paksa Qery ingat nama dia.

S : Ingat tau nama dia Aileeza, nanti kita nak update.
Q : Ok, Aileeza.

Tak sampai seminit pun, kat tangga nak naik cinema tu.

S : Eh apa nama dia tadi.
Q : Hajar.

(________________)

Baiklah..


Inilah Aileeza yang cute tu. Curi gambar kat blog dia.

TQ Aileeza sebab bagi voucher free tu. Kitorang dah tengok dah wayang cite kartun.

Peramah sangat okey dia, memang patut jadi supervisor. Hehe!

p/s : hihi, sorry la aku asik cite pasal losyen losyen tracking no tracking no je. tapi tak kira nak tulis jugak. Sikit pun jadilah. Hehe! Losyen Felinna ready stok. Sapa nak sms/wassap je tau. Dan Promotion still berjalan sehingga diberitahu. Dan dan dan.....ada yang tanya aku pasal produk Felinna Vit C + Collagen kan. Tunggu yeah. Itu kita bukak order hari Rabu. Entry Felinna klik SINI

11 comments:

Rina Ellisa said...

cantikkkk baju sisssssssssss.. :))

Sy sukaaaaaaaaaaaaa :))

Mira Adzlia said...

wow..untung la blogger pemes yer dpt voucher wyg..hihi

mrs kayrul said...

lepas nie boleh mintak kat aileeza lagi tiket free..korangkan duta tengok wayang..hehhehe

cikeyrah said...

Alaaa . .qira pun teringin gila nak jumpe akak tau . .meh lahhh turun johor, kite pergi legoland hehehhe

Anne mahli said...

cantiknyaaa baju sepet tu... waaaa.. mak korang mmg pandai bergaya kan.. high taste gitew,hehehe... nak beli felinna jugak la lepas deliver my baby nanti ;)

Fareeza Nazim said...

I sms u pasal fellina tu tp xreply.. So cmane nak order ni?

Fareeza Nazim said...

Hari tu ada sms u pasal Fellina tp xreply.. So cmane nak order?

sharifah rosidah said...

Beruntung lah jadi blogger....semua orang kenal....

Tengok cerita transformer ke?....

Tak sabar nak tunggu krim tu sampai...nak tepek kat semua tempat yang penting kat vontot pun nak tepek... macam ceera tu....... dah memang kurus...nak kurus macamana lagi lah....lain lah makcik ni....tak padan dengan dah veteran masih ada hati nak melawa lagi kan.

@YUNID@TI said...

comelnye die pakai sawl tu

mi$$ Wh@teveR said...

Penat kite gelak part "apa nama dia tadi?" .. "hajar.". Kakakakakkakaa. Lawak gila kot

cik nur said...

rezeki terpijak hehehe untuk jadi blogger nie hehehe :)