Followers

nuffnang

My Blog List

  • Cleanser By Seqy Beauty - Assalamualaikum dan Salam sejahtera. SQB sekali lagi mengeluarkan produk terbaru iaitu 'Cleanser by SeQy Beauty'. Setelah kami edarkan sample Cleanser SQB...
    4 days ago

Jul 15, 2012

Tak ada apa kat twitter =)

Aku ni 3 bulan sekali kot baru bukak twitter, sebab

1. tak reti guna
2. tak reti guna
3. tak reti guna
4. tak reti guna
5. tak reti guna

bukan saja tak reti guna, malah aku rasa macam takde benda pun nak tweet. Macam korang mungkin la ada benda nak cite. Aku nak tweet menda kat rumah ni.

'Nak mandi'
'mak panggil makan'
'sakit perot'
'tak tau nak pakai kain batik'
'nak cari tutorial kat youtube macam mana nak pakai kain batik dengan gojes'

Rasa macam takyah la kan tweet benda gitu. Tapi kalau nak tweet pun lantak aku la, huhu! Semalam bukak twitter, lepas tu nampak budak-budak dalam tu asik sebut pasal HR? HR apa ni? Ada gosip terbaru ke? Hehe! Sorry la tak reti nak join. Aku tengok semua semangat kutuk-kutuk HR. Aku tak reti la kutuk-kutuk orang. *mata ke atas*

Aku kat twitter accept semua orang, tak kisah la kawan ke, tak pernah kawan ke, readers ke, yang tak suka aku ke, semua aku accept je. memangdangkan dalam tu takde apa2 pun. Kalau korang add pun memang takde mende la..


BudakNak Tinggi tu anak buah aku si Ajai, memang dia nak tinggi macam Ajoi kot, sampai nama kat twitter pun jadi macam tu. huhu! Semua dia pulak tu yang tweet. Kemain aktif lagi ko ye. Akak-akak aku pun aktif, adik bongsu ni kan buta IT, semua pun tak reti. Tapi sibuk nak buat.

Kalau korang ngumpat aku kat twitter pun aku tak tau. Macam la artis , orang sibuk nak ngumpat ko je kan, kuikuikui!  tweet pun 67 kali je sejak 2010, homaigod. Looser

2 comments:

s.y.a.r.q said...

Assalamualaikum.. Hai Sepet.. Tadi akak nampak awak ngan Qery dekat jalan TAR dekat lorong2 yang jual2 air n makanan tu... Comel sepet even depan2 pon. (^_^)

sepet a.k.a zack_u said...

s.y.a.r.q : Mana ada comel kak. cuba bertentangan mata dengan saya, mesti akak akan ubah fikiran..hehe!