Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Jul 27, 2012

Babe Stanza

Ok aku tau korang SEMUA tau pasal STANZA STYLISKA yang popular tu.
Aku je tak tau sangat sebab aku slow dan memang siput sikit.
Alah yang jual baju-baju untuk orang big size tu,
yang baju dia cantik-cantik tu.
Ada skirts, suits, lingerie, accessories semua untuk Plus size punye lah.
 designer dia yang popular tu, Syena.
Sapa yang rasa-rasa dia dalam fasa Big Size boleh ke SINI

Tapi bukan itu yang aku nak cite sekarang. 
Sebab memandangkan aku tak berapa nak big,
family aku pun tak berapa nak big, 
orang sekeliling aku pun tak berapa nak big.
Pulak tu dapat tau yang Stanza Styliska ni ada new design  
which is ada design baju untuk orang-orang small size (aku la tu, haha). 
Jadi aku teruja sangat!


Dont worry, designer dia orang yang sama.
Memandangkan Babe Stanza ni baru lagi,
jadi mintak korang like and share gambar-gambar dalam Babe Stanza okeyh

Cer kite tengok sikit baju-baju yang ada dalam Babe Stanza, eh korang jangan sebut beb stanza tau, dia actually baby baby, hokey??? Baby Stanza, cuma Ejaan dia Babe Stanza. Sapa yang small size kita feeling baby baby sekejap lah. =P


Homei kannn..... Aku suka la baju kain lycra ni, Nampak sangat gojes. Lepas tu nampak exclusive macam artis pulak dah rasa..  Tapi inner beli sendiri lah. Ini long dress sahaja. Ada banyak lagi warna lain. Gegirl nowadays kan suka warna yang happening macam ni. Dah tak main dah warna-warna selamat seperti warna hitam. Kuikuikui!

you see you see , memang cantik sangat. Lepas tu harga dia berpatutan. Kalau tak silap aku RM55 je okey. Kerana Babe Stanza ni still new, so korang masuk terus Like tau. sebab apa korang kena like? Sebab dorang mungkin akan ada new design yang gojes gojes, sebab kalau korang tak like, so korang takkan tau if Babe Stanza ni ada new design atau tak.

Kalau korang tak percaya yang Babe Stanza ni akan ada banyak collection, boleh refer Stanza Styliska sebab owner yang sama. hehe!


Babe Stanza pun ada jual short dress kalau korang agak-agak nak pakai dengan legging pun boleh aje.. Yang ni harga dia RM45

Beberapa lagi collection dari Babe Stanza.





Disebabkan mereka ada kilang sendiri. So korang jangan kuatir dan ragu-ragu. Babe Stanza hanya jual ready stock sahaja. Jadi korang jangan lepaskan peluang, dapatkan beberapa helai baju dari Babe Stanza sementara stok masih ada..

Untuk yang body dia lebih kurang aku, atau yang pakai saiz S , M @ L, boleh Like Fanpage Babe Stanza SEKARANG -- KLIK SINI

Kalau korang big size, tapi anak korang small size, pun kena Like jugak okey. hehe!

Informasi : Semua collection ni produced by Stanza sendiri ye, lepas tu Stanza ni berdaftar secara sah dengan MYPO.

2 comments:

InaYusoff said...

takde blog ke babe stanza neh uitt..

susah la ..
kat opis facebook kene blok..

aduyai..

sharifah rosidah said...

Aunty tau blog ni dari peeja, sekarang kan orang sibuk dengan colour blocking lebih kurang macam tu lah bunyi nya.