Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Jul 18, 2012

Ada ke yang sudi nak join?

Sila baca dengan teliti


Nampak tak apa yang berlaku kat facebook tu? Nak muntah aku. Kemain lagi puji-pujian ye. Huhu! Korang memang la suka kan dapat beg free. Dush3x!

Tapi kalau aku buat Contest Raya, ada ke orang nak? Atau sorang dua je yang nak? Kalau banyak permintaan baru buat. Kalau setakat 10 20 orag je, malas la aku. *padahal kedekut kan, haha*

Eh tak la. Memang ada niat nak buat, tapi tengok sambutan. Kalau aku je yang excited, jadi tak payah. Kalau korang pun excited. Jadi aku kompom akan buat menjelang nak puasa ni kan. 

Jadi, siapa nak join contest boleh komen, kalau lebih 30 orang baru aku buat, kalau nak join tapi takde blog, boleh la buat blog cepat. Kalau tak reti jugak takpe, nanti la aku fikir alternative lain ye. Apa-apa pun kite tengok dulu, ada ke orang nak join.

Aku harap takde, hahahaha!

Kbye!

36 comments:

♥nurul♥ said...

eh ada okay! :p heheheh

ello said...

nak join..!!!

cikeyrah said...

buatlah contest buatlah cntest..kamu kan cantek lg menawan * bodek* mesti ramai yang join hee ;)

nadya isahak said...

buat la contest . boleh saya join :) dah lama tak join contest-montest ni . hahaha :)

Haryati Hamzah said...

nak, nak, nak...buatlah...nak join!

ceritera-chinta said...

cmfm ler nak hahahah

Mimi Sharif said...

Sila la buat sepet! Frust setelah kecundang kt blog ceera!

eqa sulaika said...

msti rmai yyg nk join pnye..gerenti

black_mel said...

nak join..beg laki ker ppuan?;)

black_mel said...

nak join..beg laki ker ppuan?;)

Norizaty said...

yeahhh!
sila lah buat c.sepet..hehe

Rain said...

I loike present!hi sepet,im of ur silent reader.suka baca blog u coz u sempoi and ofcoz beautiful maria!

ella suheyla said...

nak join ! >_<

Nadila Azhar said...

cer try buat...tapi comfem2 ramai yg jOin...:))

lynda said...

Nak Nak...nak beg;D

Lady D'yot said...

buat la....i nak join..hehe

Rina Ellisa said...

nak join kak! :)

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

adik manis.... sila lah buat ! besar tapak tangan, nyiru aku tadahkan :)

anna hashim said...

naaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkk :-) cepat buat...

nadia nabila azmi said...

saya harap ade!!!!!!!!!!!!!!!!
sepet, beg da dapat, tq ya!
oh mak nak lg 1 ler! gaji bulan ni la kite beli lagi :)

kazmyra afkar said...

10 20 dah ramai apa.. lagi mudah buat pemilihan siapa menang.. kan3..

nak jugak.. hahaha

Iylia said...

buatla contest sepet.blh sy join nnt

LABUCHEE said...

ahahahhahaaaa... sepet yg baik n cuteeee.... mesti la weolss nk juin kih3

yanaromly said...

mau sangat beg free..haha

wanda arry said...

buat2..nt raya xyah beli beg raya dah

Nor_Emylin said...

Wow wee...dah terjah kat FB, skang terjah kat blog pulak...kalau contest susah2 ni,i mau la join....(Ayat memerli bior bagi contest senang2, hehhe)

Eliss Mie said...

harus join :p mudah2 dah ler :p

fifie @fif said...

eh eh eh kalau sepet yang buat contest memanglah kena join...kalau tak memang menyesal seumur hidup tau...

mummy alisha said...

HAI SEPET...

Siti said...

nak nak nak join..
tapi kasi la soklan senang2 ckit cam kak Ceera tu..

harap2 menang lg^_^

s.y.a.r.q said...

nak lah. :)

Mally said...

Nak join jg boleh x sepet???
hehe

Mally said...

Nak join jg boleh x sepet???
hehe

sharifah rosidah said...

cik Zuhana aunty suka baca blog awak, tapi tak lah pulak nak masuk contest2 ni, bab contest2 ni bagi lah orang2 muda.

Aida Effarina said...

sis.... harus laa sy nak join! kata die-hard-fan sepet kan.. haha :P

Aida Effarina said...

sis.. harus laa sy nak join! kata die-hard-fan sepet kan.. :P