Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Jul 24, 2012

Contest Raya

Sticky Mode

Memandangkan lebih dari 30 orang komen, jadi aku buat jugak la contest ni k. Contest ni nak kata senang sangat tu takde la, susah sangat pun tak. Ala sapa nak beg free boleh la buat k.

Syarat-syarat contest untuk para bloggers, amboi ada syarat la Jah takkan la takde kan. Ini untuk bloggers SAHAJA okey, yang takde blog jangan sedih sangat, baca sampai habis dulu. Aku tak kejam sangat paksa korang buat blog. Nanti kat bawah2 ada la tu untuk korang. So ni untuk sapa-sapa yang ada blog. Boleh baca dengan fokus sambil kerut dahi dan tersenyum lebar.

1. Letak banner Sepet Shop kat sidebar blog korang, dengan ber-link kan http://sepetshop.blogspot.com. Banner tu mestila ada kat blog korang sehingga 10 Ogos 2012. Tak lama pun, tak sampai sebulan. Tapi kalau nak letak lelama apa salahnye..Hehe! Copy gambar ni


2. Lepas tu korang kena Like facebook SepetShop , sebenarnya aku baru buat, hahahaha! Takde apa lagi dalam tu, aku upload gambar je. Tengah berusaha nak siapkan. Jadi suruh korang like dulu takpe kan..ahaks! Marilah membantu saya merialisasikan impian saya nak tengok beribu2 orang like facebook SepetShop tu, ahaks! Angan2 tinggi, poyo!

3. Buat satu entry, entry yang sangat sedih. Aku nak tau cerita sedih korang, kenapa korang nak beg tu sangat-sangat. Sama ada korang takde duit ke, korang kena sara hidup adik2 sampai 11 orang ke, korang kehilangan dompet ketika nak beli beg ke. Tapi cerita tu mesti la sedih. Huhu! Nak reka cerita sedih tak kisah la macam mana sedih tu, update kat blog korang. Yang paling sedih akan menang. 

4. Dan di akhir entry korang tu, suruh readers korang Like Sepet Shop , dan suruh dorang join contest ni sekali =) Maklumat lanjut boleh ke Blog Sepet The Gojes, haha!

Sapa yang dah siap entry boleh letak kat komen entry ni untuk aku buat rujukan k.

Itu je, takde la susah sangat kan. senang kaca goreng je kan. Cume entry kena sedih sikit la. Setiap entry korang tu nanti aku akan copy paste masuk dalam blog aku ni. Jadi buatlah yang terbaik. Hikhik! Juri cuma sorang, iaitu Qery, kahkahkah! Sebab dia selalu jadi juri kat sekolah. Kite bagi dia je jadi juri.

Tarikh last untuk buat entry adalah 7 Ogos 2012. Dan pemenang pulak akan diumukan pada 13.8.2012 Jam 9 pagi. Saja je bagitau lama sikit, nanti kalau bgtau awal korang pakai before raya. Huhu!

____________________________________________________________________________

OKEY NI UNTUK PARA AHLI-AHLI FACEBOOK PULAK. (terbuka juga kepada blogger yang ada facebook)

Aku tau korang takde blog, tapi korang nak jugak merasa handbag free. Ok boleh la. Tapi korang pun ada syarat-syarat jugak. Biasalah syarat nya simple aje ke. Jangan ragu-ragu untuk join k

1. Like Sepet Shop di facebook, boleh klik kat link yang aku highlight kan tu.

2. Share gambar-gambar beg yang aku upload kat facebook tu. Kalau nak tag kawan-kawan korang pun boleh. Sebab aku kan pemalu nak tag orang. Kihkihkih!

So aku akan cabut undi, sapa yang bertuah akan dapat la beg tu. mungkin lagi banyak korang share lagi senang korang nak jadi bertuah kan...hikhik!

Tarikh akhir untuk korang adalah lebih sikit, sampai 10 Ogos 2012.

Pemenang akan diumukan pada 13. Ogos 2012.
____________________________________________________________________________

Hadiahnya untuk bloggers =)

Tempat pertama Beg bernilai RM220
Tempat kedua Beg bernilai RM140

Hadiah untuk ahli2 facebook

Tempat pertama beg bernilai RM220
Saguhati untuk 5 orang (shawl yang gojes)

Gambar hadiah tu aku tak nak letak lagi, hahaha! Hadiah misteri la kan. Takpe nanti dah dapat pemenang aku akan tanya korang sendiri korang suka beg yang mana. Aku akan bagi korang yang baik punye. Okeh? Sambil-sambil tu, kalau macam tak tau la rupa macam mana rupa beg yang gojes, boleh singgah Sepet Shop k. 

Selamat menjoin!

45 comments:

mama chinta said...

wah menarik je contest sepet ni.. ada idea nak karang cheta sedih nanti leh la join..hihi...

*selama ni kita silent reader je*
siputlaju-mamachinta.blogspot.com

ceritera-chinta said...

tgh berpk2 100x mcm nk nk up n3 sedih nie kakakka.....
kalau share gambar fb ja boleh dak?banyak cengkadak betul org dah nk bagi beg free kan hahahahah

Haryati Hamzah said...

salam, sepet sy join!...terimalah cerita sedih tapi cam tak sedih ni.... waaa....

http://haryatifaizal.blogspot.com/2012/07/contest-raya-by-sepetshop.html

Taty Hasbi said...

yeeeaaayyy...kak sepet buat kontest...nk join laa...slama ni x pnh pn join memana kontes, tp disebabkn kak sepet nak kasik adiah beg gojes, makanya sy istiharkn diri utk join.Sbnrnya x reti pn camne nak join2 kontes2 ni suma. Xpa, sy cuba yeeee....harap2 brjaya.

ceritera-chinta said...

http://ceritera-chinta.blogspot.com/2012/07/contest-raya-sepetshop.html

sepet, siap dah karangan budak tadika sediakn tisu yer kakkkaka

nalsweet said...

dik..akak nak joint!

tapi belum buat entry..tapi anggap jela memang sedih to the max citer akak tu..so anggap jela akak menang..heheh..

*amek mode sedih..nanti nak up entry sedih demi beg mahal tersebut*

Gadis Kurma said...

sy sudah share gmba2 di fb memandangkan sy tidak mempunyai cerita sedih utk direka2 sb sy tak pandai mereka klu tak betul2 sedih. tp sy teramat mahukan beg tersobut. tolong penuhi impian sy ye.....heeeee

Gadis Kurma said...

ouh ye.. nama fb sy, Chenta Qaseh. tq..

Gadis Kurma said...

http://theonlygadis.blogspot.com/2012/07/contest-raya-oleh-ciksepet.html

Akhirnya sy tgoda utk join this contest gak wlupun sy sudah menggunakan pilihan kedua iaitu share gmba di FB.. Harap2 sy berjaya memenangi contest ini. Amin.

GadisKurma aka Chenta Qaseh

nami_nikiysa said...

nak join gak walaupun sepet tak kenal ako... hye sepet!!! *pulak!!*



http://blognamipunye.blogspot.com/2012/07/contest-raya-si-sepet-kedainya.html

nami_nikiysa said...
This comment has been removed by the author.
nami_nikiysa said...
This comment has been removed by the author.
My_Cella said...

http://eschella.blogspot.com/2012/07/cerita-sedih-untuk-contest-raya-sepet.html

Dah siap. :)

sharifah rosidah said...

Cik Zuhana, aunty nak baca je ya tak nak masuk contest, bagi je lah peluang kat orang2 muda je. Aunty bukan sombong tapi memang tak pandai contest2 dalam internet ni, jangan marah ya.

P E T A K B U N G A said...

tengah ambil mood sedih..

berpuasa sorang...:(

NaniFeeya said...

eem...macam x sempat jer nak join...sobs..sedih..

NaniFeeya said...

harap-harap pas nie ader lagi..sy nak beg free jgk...

yanaromly said...

yes dah join contest sepet yang meletuppss. http://siyanaromly.blogspot.com/2012/07/contest-raya.html

Nadila Azhar said...

Saya dah join..
http://nadilaazhar.blogspot.com/2012/07/contest-raya-by-sepet.html

Siti said...

kita nak join jugak^_^

http://fatma-boutique.blogspot.com/2012/07/contest-raya-sepet-shop.html

ain risya said...

http://ainrisya.blogspot.com/2012/07/contest-raya-by-sepetshop.html

just share...
may god bless u alls..

ain risya said...

http://ainrisya.blogspot.com/2012/07/contest-raya-by-sepetshop.html

just share

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

duh, mencabar ni entri sedih !

ina's said...

dah like kat fb..ada harapan x..?? hehehe ;p

Ana Lyana said...

salam zack u..:)

akak dah join..:)

http://honeysour00.blogspot.com/2012/07/contest-raya-by-sepetshop.html

anna hashim said...

Salam..
sepet aku dah join..
nah amik ni..

http://haibeautiful.blogspot.com/2012/07/contest-raya-sepet-gojes-2012.html

Naf naf said...

Sepet, saya dah join dah :)

http://nafnaf9091.blogspot.com/2012/07/cikpunyablog-nak-menang-contest-raya.html

Ni cerita betul, tak reka tauuu hehe

Lady D'yot said...

saya dah join...facebook saya Nard Elainy

PiNky@hEarT said...

join! =)


http://pinkyheart02.blogspot.com/2012/07/constest-raya-by-sepet.html

sedih ngat.. hihi

yun said...

ok sepet...dah story mory dah blog..true story lagi...hehehe

http://yunnyee.blogspot.com/

yun said...

ok dah...
yun comment semula skali ngan link citer

http://yunnyee.blogspot.com/2012/07/contest-raya-anjuran-sepetshop.html

Norizaty said...

sekadar mencuber :)
http://blogjaja90.blogspot.com/2012/07/ku-kehilangan.html

Norizaty said...

t.kasih c.sepet :)
saje cube join, xreti sebenarny..hiks

http://blogjaja90.blogspot.com/2012/07/ku-kehilangan.html

Lady D'yot said...

saya dah join...

http://ladydyot.blogspot.com/2012/07/contest-cerita-sedih.html

terima kasih..

Rashida Hazran said...

wah...ada contest raye la...nak join la...tapi tak tahu la cerita saya nie sedih ke tak...hehehehe...

http://rashidahazran.blogspot.com/2012/07/contest-raya.html

ok....thanks

Rashida Hazran said...

wah...ada contest raye la...nak join la...tapi tak tahu la cerita saya nie sedih ke tak...hehehehe...

http://rashidahazran.blogspot.com/2012/07/contest-raya.html

ok....thanks

FuZa FuAd said...

dah masuk...

http://citrafuza.blogspot.com/2012/07/cerita-sedih-segera.html

FuZa FuAd said...

dah hantar....

http://citrafuza.blogspot.com/2012/07/cerita-sedih-segera.html

Kasih nur azie said...

Sepet. ni link saye : -

http://kasihnurazie.blogspot.com/2012/07/contest-raya-sepet.html

FuZa FuAd said...

re sent (new)

Qaseh Byezuera said...

sy da join yee...
http://byezueranyds.blogspot.com/2012/07/contest-raya-c-cik-s-e-p-e-t.html

eqa sulaika said...

ramai nya join.

http://cek-chiqa.blogspot.com/2012/08/contest-raya-by-sepet-shop.html

O J O L A L Y said...

hehehe...aku pun join jugak last minute ni....

http://dckeyjamil.blogspot.com/2012/08/contest-raya-tuan-puteri-sepet.html

happy reading dlm mood yang sedih yek...

Mimi Sharif said...

Sepet,
akak join gak...
http://herbalifemurah.wordpress.com/2012/08/06/contest-raya-by-sepetshop-3/

Mimi Sharif said...

Sepet,
akak join gak tau...
http://herbalifemurah.wordpress.com/2012/08/06/contest-raya-by-sepetshop-3/