Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Jul 5, 2012

Aku perlukan baju yang banyak =)

Well, walaupun aku bukan seorang yang suka berfesyen, tapi aku takde la sampai nak nampak serabut kan. Kalau kat rumah serabut takpe, keluar rumah harus lah pakai kemas-kemas. Nanti kalau kawan-kawan nampak kat shopping mall ada yang pura-pura tak kenal. Sebab nampak aku selekeh macam dah beranak 5.

Semalam, dalam kebizian yang melanda, membuatkan aku rasa stress. Walaupun takda la stress mana pun, sengaja je nak pepoyo. Lalu telah sesuka hati bukak wesite Pretty Chase. Lalu telah berkenan dengan beberapa helai baju. Lalu macam nak je baju tu. Lalu saya ................ (sila sambung selepas perenggan ini)

Okey dah tak payah teka-teka, aku tunjuk je baju mana aku rasa aku suka.


Ada 3 baju, Warna sama, pedulik apa, aku suka sudah, hahaha! Motif tunjuk korang sikit-sikit, bajet korang akan tertanya2 la. *mata ke atas* Tunggu la nanti dah sampai baru tunjuk full kat korang okey.

Semalam pagi la Pretty Chase baru je bawak masuk baju baru. Terus aku usha baik punya. Kang lambat order kang orang lain rembat. Tapi aku kan sekarang suka cari baju yang lengan panjang. Senang. Cuaca sekarang panas sangat, kalau pakai baju lengan pendek berbelang tangan i yang gebu ni.. Huhu!

Ofcoz la banyak lagi baju cantik-cantik kat Pretty Chase. Korang nak tengok la sendiri, nanti aku cite dah tak best kan, eh jap aku nak tunjuk ada jaket ni cantik sangat.


Aku kalau kerja lagi memang aku beli jaket ni, dress tu pun lawa. Aku suka jaket yang panjang, jaket pendek ni rimas la.

Korang gi la tengok kat Pretty Chase. Ada sale jugak, hehe!

Qery tanya aku semalam *tetiba cite pasal Qery, rindu lettew*.

Q : Tak bosan ke duduk rumah je?
S : Takde la, okey je. Kenapa?
Q : Tak de rasa-rasa nak keluar mana-mana?
S : Boleh ke keluar mana-mana?
Q : Boleh, tapi kena pergi dengan kita
S : Ok better duduk rumah
Q : Sentap!

Hahahaha!

Abih keluar dengan Qery best sangat lah? Dah la asik buli aku je. Tsk

5 comments:

Irfa said...

pesen mcm tu sesuai ngan kamu yg slim je..yg xxl ni nanti mcm sarung nangka.huhu

Riena Haiqal said...

biarpun baju tu nampak half jer tapi nampak juga la cantik nya kan.. hehehehe
nak g terjah la ni.. sabarla. :)
sentap Qery bila sepet cakap macam tu.. hahahahahaha

✿dazZdaEng✿ said...

ade tak baju saiz bambam cumel cam kiter?

sharifah rosidah said...

fuyoooh cecantik nya baju tapi bak kata irfa lah orang yang
XL macam aunty ni sesuai ke? Kang aku nampak cam ikan buntal pulak acane.

sepet a.k.a zack_u said...

Irfa : Eh nangka pun seksi apa...kuikuikui! Lariksss

Riena Haiqal : Gi terjah cepat, hehe! Qery dia dah biasa kot. huhu!

✿dazZdaEng✿ : Alamak, tak sure la, rasanya ada, Cuba gi tengok..hehe!

sharifah rosidah : Saya suka je ikan buntak yang aunty cakap kan tu..hahaha! hacane?