Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Jul 18, 2012

Lagu Siti dengan KRU


Memandangkan aku ni perempuan paling manja dalam dunia, hehe! Aku selalu menggunakan kuasa wanita dengan menyuruh Qery download lagu-lagu yang aku suka. Qery kan suka manjakan aku. Aku jampi pukul 1, pukul 2 dah dapat, heibat! 

Tapi yang ni jampi dah 3 bulan kot baru dapat, sebab dia mintak cikgu praktikal yang download kan..kahkahkah! Tak pepasal je cikgu praktikal pun terlibat dalam agenda manja aku. Kalau cikgu praktikal baca, sowwy. Saya tak sengaja...hikhikhik! *kalau boleh saya nak lagu Muse* eh kau meminta2 lagi. =P

Jadinya malam ni dengar lagu KRU, lagu KRU tu berebut dengan Qery, dia nak letak dalam kereta. Aku rampas. Bagi aku dengar sampai boring dulu baru bagi dia. Dia kan abang, beralah la sikit dengan anak bongsu...


Petang tadi aku kelam kabut nak keluar, sebab Qery nak hantar aku pergi spital, ada kawan kat spital nak beli beg, lepas tu kitorang gi pos barang, lepas tu dia nak patah balik sekolah. So tengah siap-siap bunyi kereta Qery park dekat rumah aku. Mak aku cakap

'Na, dah sampai dah tu'
'Kejap tak siap lagi'
'Setia betul Qery tu kan'

*blur*

takkan aku nak cakap, 

'Kannnnnn, tengok la siapa pilih.....'

OMG, aku sengih sikit-sikit je. Mak aku tau perangai aku ni macam mana, so dia tau la Qery boleh tahan dengan aku dan cukup bersabar, hahaha!

Aku degil....sangat degil, dan tak pedulik orang lain, maksudnya aku tak campur hal orang, aku tak berapa sensitif dengan situasi, jujur sangat, contohnya..kalau kat kedai, baju tu if cantik aku cakap cantik, tak cantik aku akan tak cantik, tak kisah la bos dia ada kat situ ke tak. Itu la yang tak bagus. Sepatutnya aku kena la cakap 'tak berkenan yang ni la' atau 'tak sesuai la dengan saya' tapi aku akan cakap 'eii tak cantik la, sapa design ni?' Aku harap bos dia tak berkecil hati. Huhu! Lepas ni kena lebih sensitif. =P

Qery kalau dia busuk pun aku cakap busuk, haha! Kan dia selalu ajar budak bola. So bau tanah yang lembap tu, bau peluh..kan busuk. Aku selalu cakap 

'Kamu ni busuk la bau tanah, bau longkang bau peluh, buwek' 

Dia sabar je....lepas tu nanti kepit kepala aku kat ketiak. Homaigod, nak pitam......

Perangai buruk, jujur tak bertempat, harap muka je cute. Eh? hahahaha! Kbye!

2 comments:

sharifah rosidah said...

Baik nya Qery untung awak. mak awak kelakar lah sporting habissss.

ibh_sue said...

Hehehehee..Jujur la okey. Jgn dah kawen baru tunjuk perangai sebenar kan.
Lagi haru..