Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Feb 18, 2013

BACK TO WORK!! BEST TAK? HAHAHA!!

Dah lama aku nak gelakkan korang. Padan muka kena kerja, hahaha! 

Adoila, rasa kong ajo sangat bila dapat gelakkan orang. Mentang2 lew kittew tak kejeeww kanwww..huhu! Terasa umur 14 tahun bila taip wwww wwwww.

Marilah sama-sama kerja bersungguh2 tau. Harini aku update banyak kali angkara bersemangat waja. 

Kepada yang doakan mak aku tu, terima kasih banyak2 yeah. Semalam mak kata dia rasa okey sikit. Batuk dah kurang, gastrik pun dah okey sikit, cuma dada still sakit. 

Semalam tukar ward. Doktor kat ward ni punyelaaaaa cantik. Aduilaaa..rasa nak jadikan kakak angkat je. Dah la cantik, lemah lembut lagi. Layan semua patient dia bagus. Pandai ambik darah. Tak sakit pun.

Semalam masa datang mak tengah tidur. Terus curi2 snap gambar.


Sepanjang malam memang tak tidur, bukan sebab terlalu prihatin terhadap emak ku yang tercinta, tetapi dikala emak sedang tidur, aku tengok cd korea. kahkah! Beginilah anak bongsu..buat-buat jaga, padahal ada muslihat lain kan.lalalala~~

Malam-malam mak ada jugak terjaga sebab batuk. Tapi tak teruk la. Lepas minum air. Dah okey. Sambung tidur. Kadang2 aku fikir, mak sengaje je pura2 ok. Tak nak bg anak2 risau kan. Emak2 kan slalu je camtu. Hihi!
 

Walaupun emak masih di hospital. Perniagaan tetap berjalan seperti biasa. Huhu! Sapa nak kurus kat mana2 peha lengan pipi, boleh cuba losyen Felinna, sapa nak supplement untuk luar dan dalam boleh cuba makan VCOA, sapa nak kulit cantik tegang kedut2 muka hilang boleh cuba Myracles Beauty.

Contact me : Sepet 012-2678 134
Postage setiap hari (isnin - jumaat)

4 comments:

NinaAz said...

Sepetttt. Kek tu cantikkk

ishy77 said...

kita suka masui opital..doc tantikk2..tak kisah la tantik ke enshemm ke...terus rasa tak sakit dah...huii

sharifah rosidah said...

Semuga emak cik zu dah sihat seperti biasa.

Cantik nya kek tunang cik zu.

VivicMalarn said...

Cardigan kak Sepet cantik.. Mana beli kak?