Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Feb 27, 2013

Menang RM500!!

2 3 hari ni rasa letih sikit sebab 'masalah perempuan', hehe! Plus order kebetulan banyak dari biasa.. Bila dah setel kerja takde rasa nak update blog pun. Rasa nak rehat je. Kaki lenguhhh...huwaaaaa.... help help...

Kot sapa-sapa yang selalu buat postage kat pos laju mungkin tau kot. Pos Laju ada buat contest Hantar Dan Menang. Sapa menang dapat RM500. Start tahun lepas bulan 12 dia dah bagitau aku suruh simpan resit-resit merah tu. Resit memang aku fail kan tiap2 bulan. Dah lamaaaa senyap je, ingatkan tak menang la kan. Tetiba bulan 2 haritu dia kol bagitau Seqy Beauty terpilih untuk menang.

Dia suruh bagi bukti tracking number berserta resit. Phew. Nasib aku simpan. Dapatla menang RM500. Syukurlah ye, sapa nak bagi free free kan.


Tapi aku bagi alamat nama Qery, sebab nanti Qery yang nak kena ambik. Duit sila bagi aku. Sekian. Haha! Takde la.Kitorang bahagi half-half la. Kemain nak bolot sorang kan.  Dasar...


Yang best, dia kata still berpeluang memang RM25,000.00. Ishhh!! Mata duitan sungguh aku ni. Walaupun aku tau peluang nak menang tu tipis. Korang doa2kan ada laaa rezeki aku yeah.. Hihi!


 Aku takde la anggap benda ni sebagai contest pun, sebab kalau takde contest pun tetap aku akan guna pos laju. Tetap kena pos kat situ jugak kan. Cuma kalau ada rezeki tu..sapa nak tolak kan. Orang gila pun akan terima duit kalau orang lain bagi. Pftttt

Eh semalam sempat snap followes kat IG, nombor ni aku tunggu seharian. Ingatkan tak sempat la nak snap. Masa tunggu Qery pos barang, tetiba dapat. Lelaju aku snap.


TQ korang! Tanpa korang siapalah aku. Eceeeee..bunyi artis sangat. Tolong lempang..haha!

Okeyla.Harini last Promo Myracles Beauty tau. Rm156 termasuk postage dan ada free gift. Rugi sapa tak beli masa promo. Lusa dah harga Rm170. Maixara pun panas macam goreng pisang. 2 hari ni je dah lebih 50 kotak orang beli. Myracles pun dah lebih 40 set. Sapa-sapa nak beli, boleh terus mesej aku tau.

012-2678-134

Byeeeee =)

6 comments:

Mooniqueen said...

huhhhh banyak tu..murah rezeki... Bestnya...

LoVeNLiFe said...

Alhamdullilah..moga dimurahkan lagi rezeki kamu...in sha allah.

sharifah rosidah said...

Dapat rezeki terpijak alhamdulillah.....insyaallah lepas ni boleh menang lagi.


Lama tak bertandang kesini....sebenarnya balik JB seminggu.....mak aunty dah terlantar atas katil....dah tak ingat apa apa lagi....dia tak ada sakit...cuma sakit tua je...ye lah umur pun dah 84 tahun kan.....doa doa kan mak aunty ya..

zarifahmr said...

rezeki nak mendirikan masjid. alhamdulillah :')

onie said...

tahniah :D

ejulz said...

baru terbaca kat surat khabar psl contest hantar dan menang ni.. kene isi borang bagai ker kalo nak join contest ni? hehe.. tahniah.. :)