Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Feb 20, 2013

Alamanda Aku Datang

Ceaaaa....haritu pergi Alamanda kan. Kali ni terpaksa repeat sebab Qery dah terbayang2 kasut bola. Jadi....Alamandaaaa tunggu kami. Hehe!

Jauhhhh bebeno pun nak beli kasutnye, macam la kat tempat lain takde kasut tu. Tapi nak jugak pegi sana sebab haritu jalan-jalan tak puas. Lagipun best jalan-jalan time orang belum gaji ni. Lengangggg je. Haha!


Lupa nak snap gambar guna camera 360, kalau tak kompom bersewi-sewi, haha!

Qery tu, selagi tak dapat kasut yang dia nak...memang perit la telinga nak dengar dia berjampi. Dari duluuuuuuu....sampaiii laaaaa sekaranggg...perangaii tak berubahhh..huhu! Pastu sikit sikit ter huk huk... Paham? Camni laaa...

Q : Hukk hukkk... *macam budak nak start nangis tu*
S : Nape?
Q : Nak kasut. Huk huk..

Pfffffttttttttttttt

Selagi tak dapat..selagi tu la huk huk huk...tanamlah kesabarannnn di dada..huhu!


Pastu jalan-jalan selalu pakai baju bola tau. Boringgggggggg.... Aku rasa, dalam sebulan, baju bola dia, ada la dalam 10 pasang. Aku pun tak paham. Dulu masa sekolah aku paling tak suka lelaki yang suka main bola kot. Gila tak fun. Sekarang dah dapat..diam je la..haha!


Ha yang ni guna 360, baru la bersewi-sewi..kekeke!

Aku makan kat foodcourt dia. Lele Penyet. Abang tu bagi ikan lebih. Mungkin masa order tu aku senyum menggoda sangat kot, auw!! tu yang bagi ikan lebih *perasaaaannn* Maklumlah senyum lebih sebab Qery takde kat sebelah. Dia gi beli crispy popiah.


Dap dap. Tapi tak boleh lawan crsipy popiah yang kat Midvelley. Lagi rangup.

Tengah-tengah makan. nampak kawan aku Rose. Kawan baik masa sekolah teknik. Sekelas katanyaaa.. Ofkos la merangkap kawan baik kan. Dalam kelas aku kan 3 orang perempuan je. Aku, Rose dengan Saerah. Tapi Saerah outsider. Dia tak duduk asrama. Tu yang aku dengan Rose kemana-mana berkepit je. 
 

Ros masa kat sekolah idaman semua lelaki tau. Haha! Sebab dia cantik gila, bulu kening tebal. Selalu kalau lelaki ngorat ros, aku selalu jugak la terperasan yang laki tu ngorat aku. Boleh? Haha! Takdela.. gila kehape nyeee.. Dulu masa kat sekolah, aku dengan ros langsung tak kisah tudung senget ke, baju komot ke. Tak kisah pun tak cantik. Tak tau la kenapa ye. huhu! Perangai tu terbawak sampai sekarang ni. Masa snap ni pun tak kisah cantik ke tak. redha je masing2. Pun takde nak tengok cantik ke tak, delete snap lain ke apa kan.


Tukang snap gambar.

Happy la Qery haritu. Dapat beli kasut kuning.


Lelaki memang macam ni ke?

Nasib Qery ni gila kasut je, kalau gila kereta. Lagi pengsan.
 

8 comments:

sharifah rosidah said...

Kalau dah nama nya gila kasut....tak beli tak boleh tido tau walaupun tempat nak beli tu jauh janji puas....suka lah qery tu.

Pada aunty, cik zu dan rose sama sama cantik lah.

NinaAz said...

Sama ngn hubby sy. Sukaaa sgt kasut2 sukan. Lebih 20 pasang dah ada. Kalau nk pakai tu. Mesti matching atas smpai bawah adidas. Nike. Huh. Whtaever. Hihi

Udez said...

sepet jaat! smlm ngidam crispy popiah..tp tp tp xtaw mn nk cari kt penang nih..sobs3

Love Razila said...

Kehkehkeh, azab le lepas kawin nanti kene jampi kalau nak kasut baru.kahkahkah

dee yana said...

wah,,sweet nye,,hhehe ksut dye gmpak la,,

mama leen said...

janji dia mau pakai henbeg... kooollll sangat... training untuk lepas kawen nanti.. hehe

Mimie Najib said...

sepet ttap bersewi-sewi...hhehe
gila kasut xpe, jgn gila lain..pngsan dibuatnya..

pAri-ParI tErbAng tiNgGi said...

ganti kasut yang kena curi ari tu...