Followers

nuffnang

My Blog List

Feb 2, 2013

Tak ada perasaan.

Di saat korang membaca ini, aku sedang menjalani satu proses mengeratkan lagi hubungan sesama islam. Ecewah, tetiba sangat ken. Entry ni aku tulis pada malam hari. So biasalah. Kalau merepek, paham-paham la labu.

Ada yang tau, ada yang tak tau, ada yang memang malas ambik tau. Hello? Sepet je okey, kalau Lisa Surihani ofkos i tau semuanyaaaa...haha! Kepada yang tau tu, doakan semuanya berjalan lancar ye. Bukan aku tak nak cerita kat korang sekarang. Tapi aku rasa, belum masa nak cerita lagi. Tapi pasti akan ku ceritakan jugak. 

Jadi semua yang nak tau *feeling arits sangat ni, haha* di harap bersabar. I is kompom cerita, sebab dah janji dengan mereka2 yang terlibat untuk cerita. Sebenarnya pun aku malas nak cerita, nak jadikan koleksi peribadi je. Tapi bila dah berjanji dengan orang, kita kena tepati lah kan. hihi!

Sekarang ni, aku takde perasaan lagi. Rasa macam, apa pun terjadi, aku kena harung jugak. Jadi harungi je la. Doa banyak2 supaya semua berjalan dengan lancar. Doakan aku ye.

Oh, sapa mesej aku, sorry. I is bizi sekarang ni. Esok baru kite bukak kedai. =P

Ok la byeee!! =)

18 comments:

ishy77 said...

kehkeh..pet macam kne kawen paksa plak siap xdek perasaan...hahhaha.boo booo.

anyway..congrats..hik

Mia Kassim said...

Selalu baca blog sepet...hari ni pula baru terasa nak komen....sebab nak wish semoga proses tu berjalan dgn lancar...rasa2 macam tahu...:D

ella suheyla said...

semoga berjalan lancar kak... slamat bertunang~ :')

Berita Dari Keyboard said...

herm . .suspends je bunyi nie sis sepet .. haha! tapi mcm ade something happy news kan :)

NinaAz said...

Hai sepet. Ehem3

AkUFiZA™ said...

Ape2 pun, tahniah sepet. Semoge segalenye berjalan lancar. Insyaallah.

Mimi Sharif said...

Sepet tahniah!
Cantik gila warna biru tu!

VivicMalarn said...

Tahniah Kak Sepet! :D

cik nur said...

harap semua berjalan dengan lancar :)

said...

Tahniah sepet!!
Sudah menjadi tunangan org =)

HaLiMaTuN SaAdIaH said...

Tahniah....:) bila yg rasmi:)

Cik Cammy Lia said...

pasal mjls tunang ler tuuu..hehe. Moga lncar semua k.nnti kongsi pic tau :-)

sharifah rosidah said...

Harap majlis berjalan lancar. Tak apa kalau tak nak share.....aunty baca aje walaupun tak ada cerita sensasi kat sini...

Miss Moon said...

tahniah dik sepet .....

tak saba nak baca laporan penuh .....ekekkeke makin manis la sepet pas nih

cik lulu said...

tahniah sepet...
InshaAllah smg smuanye brjln lancar..:p

cik Nemo said...

Cepatlah ceriteeeeeeeeee!

Iera said...

Tahniah..

Nurayuni MohdArshad said...

tahniah yer hihihi