Pages

Followers

nuffnang

Feb 9, 2013

Bestnyee Celcom Portawifi TradeIn!

Dulu, aku macam konfius sikit, sama ada nak guna wifi, atau nak pakai broadband. Sebab aku fikir, duluuuuuuuuuuu kalau nak pasang wifi kena ada line telekom. Dulu laaaa... Hihi! Lepas tu kalau boradband pulak, selalunya selow melow. Dalam kekonfiusan aku tu. Aku tak berapa nak stress sangat, sebab kat rumah aku ada wifi, dan aku ada broadband. Hamik kau, ketamakkan telah berlaku. Huhu!

Tapi, setelah petir memetir-metir line wifi aku. Aku pun tak tau la apa yang kena petir, tapi aku tau la line takde sebab kena petir. Sampai sekarang rumah akhak takde wifi. Sedeh! Guna laaaaa broadband saja. 

Tapi tapi tapi tapi....


Baru-baru ni, ada PROMOSI BROADBAND CELCOM, broadband dia boleh...

1. Cucuk kat laptop *amboi cucuk ayat aku kampung gila*
2. Cucuk kat kereta (kalau nak jadikan dia berfungsi seperti wifi)
3. Cucuk kat plug rumah (pun kalau ko nak jadikan dia seperti wifi)


bagusssye, kite boleh kongsi2 internet sampai 5 users!! Takde la satu boradband satu laptop. Gittew. Best kan..

Kenapa korang PERLU BELI PORTAWIFI??

1. Sebab korang boleh surf internet pada kelajuan 21Mbps kat rumah kat dapur, kat bilik air, kat laptop, dalam keretaaa pun bolehh...


2. Portawifi boleh share sampai 5 users!! Broadband ko ada?? Hihi!

3. Kalau korang dah ada boradband, boleh tukar dengan protawifi dengan harga RM99 je. Pastikan broadband tu masih elok tau, jangan bagi yg rosak pulak)


Kalau takde boradband lama, jangan nangis.  Boleh je beli portawifi dan dapatkan rebate sehingga Rm216, cuma daftar dengan mana-mana pelan Celcom First Data.

Celcom First Data
Basic
Advance
Pro
Monthly commitment
RM68
RM98
RM138
Rebate
RM156
(RM13 x 12  months)
RM180
(RM15 x 12  months)
RM216
(RM18 x 12  months)
Volume
4GB
6GB
10GB
Speed
21Mbps
PortaWiFi device
Only RM159 including in-car charger and tri-pin charger
(RRP:159)
Advance payment
RM199

PROMOSI SAMPAI 31 MARCH 2013!

Jangan lepaskan peluang yang best ni

Maklumat lanjut, korang boleh KLIK SINI
atau
http://www.celcom.com.my/promotions/trade-in-portawifi.html

13 comments:

ibh_sue said...

Part yg boleh guna kat keta tu yg paling best sgt tu kann..:)

edrina said...

Akak dah beli ni masa bulan dec taun lepas..mmg terbaek! Dlm keter anak2 dok dendiam sebab boleh online kat 'china pad' masing2 ekekeke.. pegi vacation pun tak risau tak der internet hihi

AzieFirdaus Kamarudin said...

Dik.akak guna maxis punya cmni la.8gb lg tau rm68 je sbulan..le guna 10user…hehe

sharifah rosidah said...

Aunty pakai Maxis lah, maxis sekarang ni memang terok lah selalu sangat tak ada line, sakit jiwa dibuat nya...

Daus De Poyster said...

Boleh pasang simkad macam modem broadband biasa ke tak eh?

mazanizam said...

tumpang tanya. saya dah beli. tapi asyik putus2 aje. masa pakai celcom broadband takde la macam ni. kenapa ye?

Engku Aziz and Ku Salwani 's Daughter said...

Hi guys.

FREE portaWIFI Device (RRP: RM159)
RM "0" Upfront Payment/Deposit

BASIC Package
Monthly Commitment RM68
Volume 4GB

ADVANCE Package
Monthly Commitment RM98
Volume 6GB

PRO Package
Monthly Commitment RM138
Volume 10GB

Interested to buy?

Aishah-0199565820
aishah.aziz@celcom.com.my


@mazanizam :

Dear Mazanizam,
In order to provide you with better and faster service, we will be upgrading our network across Malaysia in preparation for next generation LTE technology rollouts.

Customer may experience service interruptions including making and receiving calls, connecting to the internet and reloading or transferring airtime. However,expected interruptions will be kept as short as possible for you.

We apologise for any inconvenience caused and thank you for being in Celcom Territory. :)

Engku Aziz and Ku Salwani 's Daughter said...

******New Promotions******

FREE portaWIFI Device (RRP: RM159)
RM "0" Upfront Payment/Deposit

BASIC Package
Monthly Commitment RM68
Volume 4GB

ADVANCE Package
Monthly Commitment RM98
Volume 6GB

PRO Package
Monthly Commitment RM138
Volume 10GB

Interested to buy?Do contact me.

Aishah-0199565820
aishah.aziz@celcom.com.my


@mazanizam :

Dear Mazanizam,
In order to provide you with better and faster service, we are upgrading our network across Malaysia in preparation for next generation LTE technology rollouts.

Customer may experience service interruptions including making and receiving calls, connecting to the internet and reloading or transferring airtime. However,expected interruptions will be kept as short as possible for you.

We apologise for any inconvenience caused and thank you for being in Celcom Territory.

Zamzuri Rahmat said...

My review tentang PortaWifi Celcom :)
http://zamzoro.com/tentang-segalanya/portawifi-celcom-review/

Zamzuri Rahmat said...

My review tentang PortaWiFi Celcom.. :)
http://zamzoro.com/tentang-segalanya/portawifi-celcom-review/

FatriKarim said...

Klu yg prepaid ada jual x

FatriKarim said...

Kalau yg guna prepaid ada x

FatriKarim said...

Klu yg prepaid ada jual x