Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Feb 21, 2013

Semua orang ada kannnn


Harini malas nak menaip. Tayang wajah i dulu, haha! Eh korang tau kan Kak Filla dah dapat baby girl. Sila add dia kat facebook mahupun instagram. Comel gila muka anak dia macam ani tomatomato.. Tahniah Kak Filla. Tambah lagi geng bershopping.

Ok.

Cuma ada soalan.Semua orang kalau kite kecikkan mata sikit sambil senyum akan ada benda ni kan??
 

Aku snap masa kat spital. Lepas tu macam konfius. Ini eye bag ke atau tak cukup tidur ke atau semua orang memang ada??

Semua orang ada kannn...lagi2 masa kite senyum. kan kan kan..
*sedapkan hati*

12 comments:

Eka_Amin said...

cantekkkk sgt!

Huda Azman said...

pernah baca ada sorang blogger cantik tu kata jangan minum air nak dekat2 tido. dalam kul 11 camtu elakkan minum air.

tapi saya takde pun benda tu walau minum air kul 12am ke kul 1am ke. siap ada botol air lagi tepi katil sebab macam selalu dahaga je. kalau terkejut masa tidur tekak selalu kering minum je air tu =P kalau tak minum tekak rasa kering & senang kena ulser pulak.

kesimpulan saya buat. benda tu adalah genetik. sebab family saya semua takde pun. boleh ke buat rumusan camni?

Mimie Najib said...

kita pun ada jgk..tak tahu la napa..normal kut.. :)

miszme_ieda said...

saya pun ada ala2 eyebag gitu...huhu...

Unknown said...

Sepet, cara pakai shawl tu sama ke mcm tuto sblm nie?? ;)

Cik Cammy Lia said...

eh dh slmt bersalin ke k.filla? bru pg td bce blog kate kne admit hehe..girl again? ahaks.. TAHNIAH2.

**eyebag seme org ad la hihihi**

~yOuNg MuMmY~ said...

sy klu senyum n ketawa mmg ada.. lg tebal oooo. tu yg kadang malas senyum depan kamera. T______T.

Siti Nurhayati Dollah said...

Tu tandanya awak gigih cari rezeki ;) Nanti tuam dengan uncang teh yang suam.

Shahada Fauzi said...

errr..err..kite pun ade..semua org ade kot..*sedapkan hati jugak*

pAri-ParI tErbAng tiNgGi said...

EYEBAG itu sexy.hu3.

NinaAz said...

Entah... sy pun ada sepet. Huhuhu

aSmiDar said...

Tetap somel ade bendalah tu pon...huhu voley?