Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Feb 15, 2013

Kegilaan ke-2

Apa yang Qery paham perangai aku, aku tak boleh tengok benda comel. Dia cukup takut kalau aku masuk kedai yang ada barang comel2. Aku sanggup tak beli baju baru, sanggup tak beli kasut, sebenarnya bukan la sanggup, kegilaan aku lebih kepada benda2 comel. Walaupun aku tak pakai atau guna, aku mesti nak beli.

Kalau ada lori comel pun aku boleh senyum 5 minit. Kemain kire bape minit, nipu sangat. Haha! Tapi aku mampu senyum kalau nampak bas kecik, lori kecik. Benda yang tak sepatutnya la. Lori dengan bas kan sepatutnye besar. Jadi kalau aku jumpa lori kepala besar gila, tetiba badan dia kontot, pun aku dah gelak terkekek2. Kadang2 lori tu warna pink, lagi aku rasa lawak gila. Haha! Comel kan lori warna pink, rasa nak lempang lori tu.

Beberapa harini, Qery cuti. Aku ada singgah kedai-kedai comel. Banyak jugak barang2 yang beli tanpa motif. Hihi! Marilah kite sama-sama renungkan...


Aku pun tak tau kenapa aku beli. Siap beli penimbang yang comel ni


Dia kecik je, besar lagi syampu kot. Homei sangat, mak terpaksa beli awak.

Tapi yang kat bawah ni, aku nak bagi customer bertuah.




Sapa la yang bertuah tu ye. =P

Aku sendiri tak pakai barangan body shop, kahkah!


Tetiba upload muka sendiri kan, tuan blog syiok sendiri namanya. hihi!

Rahsia kulit cantik berseri2, pakailah produk Myracles Beauty. *motif sangat* =P

9 comments:

Love Razila said...

Katak itu comel sgt. hehehhe

Udez said...

katak comel!gimme gimme plz..hihi

sharifah rosidah said...

Sukeeer dengan penimbang yang comel tu.....kita masa memuda dulu pun macam tu pantang tengok benda comel.

♥S@R@♥ said...

Assalam,

dah lama xmengikuti blog sepet ni..
biasanya jadi silent reader je..

Alhamdulillah dah berhijab & semakin comel..Tahniah dah jadi tunangan Qery semoga selmt jadi suami isteri..Amin

mcm best je myracles beauty ni..tp akk ni ngah pregnant selamt ke klu akk guna..now muka memang kering gile..

NinaAz said...

Pemilik blog pun omeiiiiii

Rin Saharina said...

sama.rin pun gilakan benda comel.kadang beli sesaja, pastu xguna pun.hiks. tapi rasa puas hati gila bila beli benda comels. :)

ibh_sue said...

Sebut pasal barang2 comei ni. Time akk pi pdg besaq. Bila tgk ja bag2 mekap, bag coin, kotak gift dll yg cumei2. . Tringat yg sepet suka beli benda mcm tu bwt gift. Siap bunyik lg, ni kalo sepet nampak nih kompem dia rambang mata. Kui3.

Shahada Fauzi said...

wahhhhhhhh..kite nk yg body shop tu boleh? hahahaha

tyneedy said...

sama dengan. tak boleh tengok brg2 comel ni. selalunya beli sebab sukeee sangat, padahal tak de kegunaan pun buat masa itu. lepas tu jadilah present sapa2....