Pages

Followers

nuffnang

Feb 5, 2013

1 gambar je yeeee.

Ok la bagi satu gambar ye, korang ni sajaaa je la. sanggup sms mintak upload satu gambar. Pergi la add ceera dengan viruspadu dengan kakak2 aku yg lain, berlambak gambar haku dalam facebook dorang, hihi!


Tataplah sampai puassss...haha! Sebab lagi sebulan baru aku cerita full. Ko berdoa Ceera update cepat k. Pergi tweet atau komen kat fb dia, suruh dia update. Huhu! Kepada semua yang wish, terima kasih kerana doa kan yang baik-baik untuk aku. Buat masa sekarang, marilah kita count down bersama2. Miahahahaha!

Kbyeee!!

26 comments:

Rina Ellisa said...

Tahniahhhhhhhhh!!!

Kawen jemput tau tau tau :)

faTmadesign said...

WAHHH....
tahniah sepet...
tak sabar nak bace entry ur hari bahagia^_^

Taty Hasbi said...

kak sepet dah tunang!!!! congrates akak!! cepat2 kawen, nanti jgn lupa jemput eyh.. hikhikhik...

anna hashim said...

tahniah sepet...semoga kamu cepat2 menikah ek..:-)

Mira Adzlia said...

wah..tahniah yer :)

NinaAz said...

Wahhh..nak pic sepet dekat skittt. Hihi.. meriahnya majlis. Bila date kawin. Jemput eaa. Hihi

hasyimahshe said...

tak kan satu je..nak banyak banyak banyak banyak banyak

AzieFirdaus Kamarudin said...

Tahniah dik..smoga jodoh kekal ke jinjang pelamin n strusnya ke syurga.amin

Shahada Fauzi said...

wahhhhhhhhhhhhh..tahniah zuhana! suwittttttttttttttttt..

Erin-Ibu Marsya Qistina + Marissa Qaisara said...

Fulamak!! tahniah sepet!!
lawanya pelamin...
bagi gambar kecik tak puas tau tengok camni...

i is malu nak add ceera & kakak2 sepet yg lain...
so, bagaimanakah...???

EIGHT IS SAMANIAH said...

tahniah sepet..talama dah tuuuuu =)

Anne Fatihah said...

congrats...

Siti Shuhadah said...

tahniah sepet..:)

muis ismail said...

wah sepet dah engaged ek..congrats :)

~Cik Viva~ said...

wah..tahniah ye..

Filla ~ Kasihs said...

TAHNIAHHHHHH... nasi minyak bulan berapa? hahaha

RaFFeeNa... said...

tahniah sepet..meriahnye..dh mcm majlis kahwin dh..x sabo tnggu sepet punye majlis besarnye nnti..

viruspadu said...

tahniah sepet!

HAHA mencik

mekchu said...

tahniah

Irfa said...

slmt bertunang sepet ;)
akak salah baca ke?sbb tu ari rasanya akak baca kamu dah bertunang

Anil said...

tahniah.. tahniahhh

NenetPenne (NP) said...

akhirnya...tahniah... ni pun tahu sebab baca kat blog ceera....

izzie izzam said...

wah!! kak sepet dah tunang ye ! sukew2 .. congrate ye kak :D

sharifah rosidah said...

Aunty suka warna biru.....pandai cik zu pileh.....sejuk mata memandang,

mrs kayrul said...

tahniah sepet...meriah macam nak nikah dah..klu nikah mesti lagi grand...jgn lupa jemput tau

Fatin Izuwan said...

TAHNIAH sepet!!
hehehe..
semoga segala urusan dipermudahkan.. Amin.. ^^