Pages

Followers

nuffnang

Feb 4, 2013

Jalan-jalan jeeee

Semalam yakni ahad, tetiba cerita hari Ahad kan, cerita hari Sabtu kite pospon la eh , tunggu semua gambar siap, aku cerita sekali harung. Boleh??

Semalam aku dengan Qery dua2 bangun lambat. Sebab rasa letih gila. Tak cukup tidur kan. Aku bangun tido balik. Sampai la pukul 2 petang. Haha! Nasib laaaa... Bangun2 turun dapur tengok mak masak nasi goreng. Tak lapar pun, tapi mak suruh makan. Aku makan je sikit.

Lepas makan terus siap2, pukul 3 Qery datang nak gi PPM kat SACC Shah Alam. Saja je pergi sana. Mula2 ingat nak tengok-tengok design pelamin bla bla bla. Lepas tu tak boleh la ramai2 ni, i is malas nak jalan. Terus ajak Qery balik. Hihi!

Tapi sebelum balik, kite snap gambar bersama Kak Yana dan Qery dulu.


Mula2 ingat nak bergambar dengan frame kat bawah tu, tapi geli ayat2 nya seperti 'be mine' 'hers' 'marry me' euwww...boring kot. Takde ke ayat lain kan. Asik itu itu je. Terus tak jadi aku amik.


Motif sangat kan..haha! Kak Yana tetiba pegang beg. Aku pun tak tau..
 


Makcik Yana nak tumpang ke?? =P
 
 

Itu je, sebenarnya aku malas nak cerita, haha!

Okbye

3 comments:

NinaAz said...

wahh... mesti dah xlama ni kan. dah survey dah tuuuu

RieNa said...

tahniah hana! selangkah lg. semoga Allah permudahkan segala urusan dan diberkati. amin.

cpt2 kawen. syok ooo kawen~!!! hahahahaha (ayat perangat)

sharifah rosidah said...

Ooooo nak pergi survey pelamin ke kat PMM tu....elok lah, pileh yang cantik2 tau.