Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Feb 28, 2013

TQ sebab percayakan saya, ahahaha!

Mula-mula taknak letak 'hahaha' kat tajuk, tapi bila tak letak 'hahaha' rasa macam tajuk surat kabar pulak. Hew hew hew.

Sejak beberapa minggu yang lepas, tak ingat la sejak bila. Tapi rasanya ada jugak lebih sebulan. Aku ada terima beberapa mesej, ajak untuk join bisnes dengan syarikat produk something-something. Kebanyakkannya produk set pencuci muka gitu la. Disebabkan aku dah ada myracles beauty, aku agak teragak-agak jugak nak ambik produk lain. Tapi we will see if produk tu bagus, bahannya bagus, why not kan. eceaaa omputih tetiba..hahaha!

Lepas tu ada pulak slimming produk, tak kisah la minuman atau losyen mintak join, pun aku teragak-agak sikit, sebab iolls dah ada felinna, apakah jual banyak2 sedangkan function nya sama. nanti bukan customer yang pening, aku yang pening. hihi!

Ada lagi yang mintak jual vitamin c produk syarikat lain, alamak...banyak nyaaa.. Sekarang ni pun kalau customer nak beli vitamin c aku kena reconfirm balik sama ada nak felinna atau maixara. Jiwa i tak tentu arah tauu...kemain jiwa kan..biasa la baru lepas dengar lagu spring. Terbawak2 jiwa segalaa...

Kalau di antara korang ada syarikat-syarikat produk seperti bedak arab, atau korkoyu *aku tak ingat eja* atau pun sekarang ni ada yang eye mask la, kalau korang ada syarikat, ataupun stokis, tak kisah la. Tolonggggggggg la mesej aku yeah. Aku penat la mencari owner syarikat ni. Tak jumpa2. Aku bukan malas beli kat stokis, tapi kengkadang ni stokis pun takde barang. Kalau terus ke syarikat, ada masalah itu ini, senang nak tanya.

Please contact me and let me know yeaaa.. i'm begging youuuuu. *melutut dengan comel*

Sepet 012-2678134. =)

2 comments:

NinaAz said...

Tahniah sepet.. baguslah mcm tu. Itu nmnya rezeki. Rezeki nk dirikan masjid. Hew hew hew ♥♥

sharifah rosidah said...

Ish budak ni memang rajin cari duit.....tapi cari duit cari duit juga...berhati2 sebab ada juga tuan punya yang kaki kencing......