Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Dec 6, 2012

Tutorial : Disable Highlight

Ehem, agak pelik bila nak ajar orang buat tutorial, sebab diri sendiri lembab. Muahahaha! Tapi sebab rasa macam kesian, tak nak benda ni jadi kat orang lain jugak. Sebab rasa orang lain perlu mempertahankan hak masing-masing. jadi marilah kita share sama-sama. Lagipun copy paste ni dah macam berleluasa sangat. Kong ajo tau. Aku ni mungkin la kes tak besar sangat. Mungkin ada orang lagi teruk pernah kena. Macam gambar kena copy, digunakan dekat blog/page orang lain. Lepas tu masing-masing kata itu hak dia. habis cane? Nak nangis ke nak menyesal? Pilih satu je. Hihi!

Klik Blog INI, dia ada ajar tutorial ittew

Mula-mula aku nak ajar sendiri, lepas tu. Aku terfikir, kalau aku paste code tu kat sini pun. Korang bukan boleh copy, muahahaha! jadi terus kat page gegirl itu okey.

Selamat mencuba. =)


Gambar memang takde kene mengena. Bye!!

3 comments:

Nurul Najihah said...

nice entri :)

done follow ur blog :)

t ada masa follow back yaaa :))

http://nurulnajihahadam.blogspot.com/

Nurul Najihah said...

nice entri :)

done follow ur blog :)

t ada masa follow back yaaa :))

http://nurulnajihahadam.blogspot.com/

Dayz J said...

Hai Sepet. U dah disable highlight ke? I try masih boleh highlight je pun.