Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Dec 8, 2012

Celcom : Pre-Order iPhone 5 hanya dengan deposit RM200

Sticky Mode for 24H : entry baru kat bawah =)

Dengar iPhone je semua orang orang senyum sorang-sorang sambil terbayang-bayang tubuh badan phone yang solid tu. Hello? iPhone 5 Okey. Tak pernah mengecewakan pun.


Sekarang ni Celcom dah bukak Pre-order untuk pelanggan Celcom sahaja ye, ngeh ngeh ngeh. Siapa nak cuma dahulukan RM200 sebagai deposit. Cop dulu. Sebab kompom keluar nanti berebut orang nak punya.

Jadi apa yang korang perlu buat sekarang????

- Ikuti perkembangan semasa tentang iPhone 5, tak lama lagi akan di lancarkan oleh Celcom
- Bayar deposit Rm200 untuk dapatkan iPhone 5, korang jugak akan di jemput semasa pelancaran iPhone 5 nanti.
- Ini adalah salah satu kelebihan yang Celcom berikan. Jangan lepaskan peluang okey.
- Kenapa kena pilih Celcom? Sebab Celcom adalah network yang terbaik dalam Malaysia, dengan rangkaian meluas di seluruh Malaysia.
- Ini adalah perkara yang TERBESAR berlaku kat iPhone, sejak Iphone running the lastest iOS 6 dengan A6 chip. Korang boleh dapatkan prestasi dan grafik sehingga dua kali ganda lebih pantas, with battery life to spare.
- The wide 4'' Retina display membolehkan korang melihat dengan lebih banyak, dan ianya lebih bertenaga.
-Dengan camera 8MP, korang dah tak perlukan yang lain.
-Boleh pilih sama ada nak 16GB, 32GB, atau 64GB
- Ofkos, ia dibina dengan Siri, pembantu peribadi mudah alih anda.

Walaupunmasih tak tau lagi detail harga dan pakej yang ditawarkan, korang still boleh check kat Celcom First plan, www.celcom.com.my

Jadi sapa-sapa yang dah tunggu kemain lamaaa iPhone 5 ni, cepat-cepat la depositkan RM200 dulu yeah. =) 

Kalau nak booking sekarang, KLIK SINI

4 comments:

budak kecik said...

hai geng sepet! sep sekali. hihi..

wah hebak2. nak iphone jugak. tq utk info ini. sgt berharga kot!


eh2. pernah dgr ALSD2 tak? moh ler singgah ke blog sy kalo berazam nak kurus utk thn 2013. hee ;)

bugs said...

samsumg s3 ngn iphone 5 mn lg ok ek?

bugs said...

samsung s3 gn iphone 5 ni mn lg ok ek?

sharifah rosidah said...

Alahai masih tak boleh pakai iphone sebab kontrak dengan blackberry sehingga april 2013...lepas tu baru lah boleh di fikirkan.