Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Dec 29, 2012

Selera lain-lain. Acane??

Seperti biasa yang aku selalu cerita kat korang. Aku dengan Qery mempunyai taste yang BERLAINAN GILA BABENG PUNYA HABAQ HANG. Benda yang aku nampak cantik, dia akan cakap buruk. Benda yang dia nampak cantik, aku nampak buruk. begitu.

Kitorang tak sama taste sejak dari duluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu lagi. Aku suka lelaki dan perempuan gelap sebab dorang manisssss je bila senyum kan. Dia suka perempuan putih. Dan dia suka kalau dia pun putih. *mata ke atas*. Since siapa perempuan putih, dia akan cakap CANTIK. Aku pulak tak kisah, Aaron Aziz dengan Beto. Dua-dua taste i. Kahkahkah! Tapi iolls akan dahulukan Beto walau apa pun terjadi. *nasib Beto dah kawin, hehehe*

Semalam bercerita pasal rumah. Qery cakap dia suka kalau rumah tu simple and nice. Dia suka konsep black and white. Kemas tapi garang. Gittew. Ini berangan tau. Korang jangan fikir kitorang mampu nak beli rumah sebegini punya rupa. Muahahaha! maksud aku taste okey. Ini lah rumah taste Qery. Simple and nice.

 Aku okey je, cantik jugak konsep dia. Kemas. Hehe!


Qery suka warna merah kot. Aku rasa je la. Sebab kasut dia banyak warna merah.
 

Alah maksudnya modern style la.

Aku pulak tak kisah, tapi kalau aku punya taste adalah rumah yang penuh dengan pokok. Hahaha! Aku suka pokok. Tapi aku tak pandai tanam pokok. Aku suka rumah kayu omputeh. Korang tengok cite hobbit kan. Aku memang rasa nak sebijik rumah macam tu. Jap aku tunjuk kat korang k


Cantiknyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
 








 Aku suka bau rumput, bauk pokok, bau tanah..bau kayu. Paham tak? Hihi! Aku suka rumah kayu, rumah yang warna dia betul2 warna kayu. Tapi aku tau tak mungkin la kan boleh dapat rumah macam ni. Hihi! Berangan je la untuk kepuasan diri sendiri.

Itulah masalah taste lain-lain. Qery pun memang setuju kitorang punyai taste yang tak sama. Habis cane?

7 comments:

Yaya Heffley said...

Haha. Sabau je la. :)

Krisz Hanna said...

xnak komen paper. nak gelak jer... hahahaha sepet sepet sepet

Xilla Chinta said...

gabungkan la idea umah kl0 camtu.. lua ala2 umah kayu, siap p0k0k2 sume..dlm ikut taste qery.. dapur & blkg umah taste sepet.. bru nmpk segar jerk..

budak kecik said...

hahhaha. tp selalunya taste yg tak sama macam ni lah saling melengkapi kann. hee

Hazwani Hassan said...

Rumah hobbit. Wanie pun suka

Irfa said...

buat rumah kamu berdua sebelah menyebelah..seminggu umah taste kamu dan seminggu umah taste dia..hehe
(ye akak tahu tak logik idea itu)

sharifah rosidah said...

Hahaha dah merancang rancang ni.....kad nya bila bila bila...lalalallalala,