Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Dec 27, 2012

Do like my page *paksa dalam kelembutan, muahaha*

Okey, sesiapa yang nak jadi agent bawah aku nanti. Silalah Like page Treneea ni dulu tau. Apa-apa aku update sana. Senang untuk semua orang tau info bla bla bla. Tapi aku still akan update sini. Sapa nak jadi agent tu WAJIBULGHUNNAH Like tau.. Kalau tak i merajuk..hihi!


Please KLIK SINI untuk Like yeah..mari lah ajak sedara mara kawan rapat like sekali. Cepat yeah siapa nak jadi agent email aku sehingga last jam 12 malam ini. TQ =)

Please email me your butiran (contoh seperti di bawah sanaaaaa)

sepetsshop@gmail.com

Subject : Agent VCO Antioxidants By Treenea

Name Penuh : Zuhana Bt Aaron Aziz
Nama Samaran :  Kak Bunga
No ic : 900101-01-0112
No telefon : 012-2222222
Alamat surat menyurat : Lot 900, Jalan 300, Kg Dusun, 89090, Johor
Kawasan : contoh (Cheras, KL) @ (Rembau, N.sembilan) @ (Shah Alam, Selangor)

5 comments:

TechKini.com said...

Untuk apa ni?

-> ❤ TechKini.com

Udez said...

Dah like..:)

LILI said...

Klo aritu dah emel, kne emel lg ke?

LILI said...

Klo aritu da emel, nk kne emel lg ke?

CIK PIA said...

sepet.. nk tnya.. TREENEA ni branding baru utk VCO Catalyst yg botol wrna putih merah tu ke?