Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Dec 12, 2012

Selangor cuti semalam.

Aku tak tahu menahu pun yang Selangor cuti semalam. Bangun-bangun tidur, dengar suara mak dengan Kak Ninie *wife Ayie* berborak kat dapur. Aku pun macam takde perasaan. Gi mandi. Tapi tertanya-tanya jugak, mungkin Kak Ninie MC kot. Sebab semalam dengar dia batuk-batuk.

Lepas tu aku turun dapur nak minum air. Dengan semangatnya tanya la Kak Ninie.

Aku : Ait? MC ke?
Kak Ninie : Haah, harini kan memang cuti.
Aku : Cuti apa?
Mak : Befday Sultan Selangor kan.
Aku : Oh yeah?
Mak : Ko tu memang tak de cuti. hari-hari kejeeee jeeee.

baiklah..masih konfius sama ada mak perli atau memberi kata-kata semangat. Huhu! Lepas tu, aku pun nak ke bilik dengan perasaan konfius tu. Hihi!

Eleh..iolls mana ada kalender kat rumah. Mana tau cuti ke apa kan. Nasib semalam pejabat pos yang aku selalu pos ni area KL. Kalau tak nangis depan pejabat pos la nampaknya.

Sebelum tu, ini adalah kata-kata dari owner Felinna Inchloss kepada semua yang dah membeli produk dia. Hehe!


Boleh nampak ke? Saiz dia kecik, aku besarkan, terus kabur.

Tapi yang paling terharu adalah ini. =P



OMG, dia publish kat wall dia. Nangis dalam hati. Hihi! =)

6 comments:

Shima Mazlan said...

wahhhhh .. untung la yer .. siap tulis dealer sah fellina .. nway selamat maju jaya .. hihihi

Oda Aman said...

jangan ingatkan daku tentang cuti selangor semalam. saya pegi opis ok (T_____T) isnin tu cuti kena blk kg ada hal. hoi kalo tau sambung terus cuti sampai selasa. dah la ayah saya keseorangan kat rumah.

opis ni tak ramai staf. yg ada pun selalu kuar site/buat marketing/sales. mana la nak kecoh bab cuti. dah la semua jantan. kalo pompuan mau sebulan sblm tu dah dgr cite pasal cuti ni. nangis smlm br tau s'gor cuti.

akibat guna kalender enpon je daku taktau cuti. lepas ni tekad nak cari kalender lumba kuda. terang lagi bersuluh bila masa cuti.

Yana Syila said...

next gaji nak beli fellina ni lar..
huhuhuh
tp nak kena tukar absorber kete lak...
(T_T)

Zanira Noh said...

Va va va...

sharifah rosidah said...

Insyaallah nanti aunty ikut cara yang di ajar.


budak kecik said...

sepet? eh geng! haha. asal lah ak tak terpikir nk taruk sepet. keh3.

gila kreatif kau punya ayat utk paraben. haha..at least org yg xprnah bljr kimia boleh paham kan. hihi

meh singgah blog ak tgk bebelan ak psl produk ALSD2 yg tgh hot!