Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Dec 5, 2012

Haluuuuuuu!!

Wah semangat gila taip ni. Sebenarnya aku tau korang yang beli ni mesti baca blog kan kan kan. Hihi! Nak bagitau je, sebab nak update status kat facebook seperti bukan semua add i kan. Jadinya kita update status sini.

Sapa yang inform bank in sampai pukul 3 tadi akan di pos harini. Aku tengah packing parcel. Bila korang sms/wassap aku time aku tengah membalut, memang aku tak reply tau. Kerananya aku tengah poyo-poyo bajet bizi gila. Hahaha! Ala korng pepaham la aku ni memang suka gitu.

Tapi lepas habis setel semua, memang aku akan reply tau. Cuma soalan-soalan yang aku rasa macam *hurmmm...nanti la reply* hahaha. Keji sikit di situ. Soalan yang jawapannya boleh baca kat blog, sebab aku kejar masa untuk balut, salin alamat semua. Jadi harap korang paham sangat yeah.

Tapi customer aku semua memahami. Setiap kalu sms mesti bunyi dia camni

'sepet, kite nak order bla bla bla bla, takpe nanti free reply kite paham awak bizi'

Terharu iolls. hahahaha!

Eh last day promotion. Esok harga seperti biasa. Jangan menangisi jika terlambat okey. Nanti dengan aku sekali nangis kang. jadi waktu sekarang sehinggalah jam 6 atau 7 atau 8 nanti aku tak dapat reply mesej korang. Sabar tau. Sob sob..

Sabarlah yeah..korang kan kuat iman.. *dan dan kuat iman, muahahaha* ok tak klakar.

1 comment:

saya tak tipu....nina the mummy n the boys said...

hi sepet........ni kak nina,yg call dari perak tadi!!!thank god sepet percayakan kak nina!!muahhh!!!