Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Dec 24, 2012

PEMENANG SEGMEN TEKA DAN MENANG!!

Amboi korang, kemain lagi ye nak menang punya pasal, terus komen. Hihi! Tapi memang senang gila kot jawapan dia.


Inilah dia...jeng jeng jeng...

Tombol Gear kereta Qery, muahahahaha! 

Bling bling. Kpop sangat. Maafkan je la. Dah lama dah beli tombol ni. Mula-mula beli dah longgar, selalu gak kalau jem ke apa, aku bukak main nyanyi-nyanyi. Hahaha! Qery jeling dari tepi dan aku macam biasa, buat muka seperti tak bersalah.

Pemenangnya, Nyzam. Eh engko ni kenapa la tak bagi email terus, kan haku terpaksa dan memaksa diri untuk memintak email. ni. Hehe! Lebih senang email terus alamat kat sepetsshop@gmail.com

Lelaki okeyhh menang? Apakah? Nak bagi free gift gegirl kat lelaki?
Sangatlah sesuatu. Takpe nanti sila bagi isteri yeah. muahahaha!

Kepada peng-kalah. Sila buat muka masam, contoh seperti gambarajah 34.

Gambarajah 34

Kepada yang menang, sila happy, hehe!

Takpe semua, mana tau aku tetiba nak buat teka menang lagi kan. Atleast dapat la barang free. Hahaha!

Okbye semua!!

9 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum sepet! suami sheila pun ada tombol gear yang unik! macam kristal! hehe

~yOuNg MuMmY~ said...

hoih x sempat komen dah ade pengmenang. apakah apakah..

Hayati Buya said...

Melepassss hahaha

mama maman aka yana said...

diamond gitu.. suka mak..:)

AkUfiZA™ said...

Eh, comel la gambar last tu.

Shahada Fauzi said...

hahaha..dah agak dah ari tu..tapi macam takot je nak teka..sebab rasa macam tak mungkin je itu tombol gear kereta qery..sangat la bling2nye..hahahaha..

sharifah rosidah said...

Comel nya tombol gear kereta qery.....macam kereta gegirl je.

Nyzam said...

sori..hehe..sbnrnye wife nizam yg jawab..hehe..eh,x jumpa pun emel sepet..

Nyzam said...

eh..sebenarnya wife nizam yg jawab..hehe..eh,xde pon emel dr sepet..nnt sy check balik ye..:-)