Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Dec 27, 2012

Pemenang Teka dan menang II =)

Hamboih..semua bijak bistari. Hehe!! Kalau korang yang tertanya-tanya apa la maksud Khairi Fizairi dalam bahasa inggeris kan.. Boleh baca kat SINI

Jawapan dia agak tak ada kene mengena pun. Tapi tak sangka ramai yang betul. Korang baca yeah blog Qery. Aku ingat takde orang nak baca blog dia, muahahaha! Keji iollssss.. Tak bahik sungguh..

Kita ada sorang je pemenang..iaitu................


Ekceli aku cuma nak jawapan 'jangan nak poyo'

so kalau korang ada tambah *sengau-sengau* itu salah la. kekekeke!!

Sila sedih sekarang kepada yang tambah sengau-sengau tu. Muahahaha!!

Okeylah. Next week kite buat teka dan menang lagi. Tahniah kepada Nady ryd'na, semoga dapat menggunakan free gift sebaik mungkin. kekeke!! =P

3 comments:

noja shari said...

Kalau google "maksud khairi fizairi dlm bahasa inggeris" terus kua blog qery ittew.. *ramai2 menggigihkan diri utk google* :P

Krisz Hanna said...

sepet, kiter la tu antara yang tambah sengau2. hahahaha kalah....

sharifah rosidah said...

Hahaha kesian Qery...tak pasal2 semua orang mengoggle nama dia.