Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Dec 9, 2012

Jangan di cari lagi entry itu semua

Hehe! Sabtu lepas, pukul 4 pagi. Aku macam biasa tak tido lagi. Mata segar apa pun tak boleh. Sebenarnya dah lama gila aku nak delete entry-entry lama ni. Aku bajet macam nak delete entry yang aku free hair tu je. Sebab bukan semua entry aku letak gambar kan. Poyo2 nak pilih entry je la.

Lepas tu, baru buat sebelas dua belas. Hoi tak boleh bla ahh camni. Aku delete semuanya. Susah sangat nak pilih. Delete semua senang sebab ko tick je all, habis semua kena delete. Kalau pilih satu-satu, memang bercinta.

Jadi, segala iklan yang aku pernah iklankan dulu. Maafkanla diri ini. Kerana tak pasal2 iklan korang tu kena delete. Kekeke! Jadi, marilah kita berangan yang blog ni baru je ditubuhkan pada July 2012. Iolls baru lagi dalam arena blogging ni. Mintak tunjuk ajar.

Cane eh nak upload photo. Tak ghetiii aaaaa.. *duck face*

Nanti la kalau aku rajin, kalaaauuuuu eh. Aku rasa tak mungkin aku rajin. Aku akan tengok balik mana-mana entry yang boleh di up kan semula. Tapi tak tau la bila tuuuu..

Okla. Happy Weekend!!

7 comments:

farahdiana said...

nasib baek i dah khatam entri2 lepas

farahdiana said...
This comment has been removed by the author.
CIK PIA said...

Congratz sepet.... dr zaman u dulu2, smpi la ni i follow u.. ok, utk kebaikan u, i sokong u wt cmtu... semoga terus2 istiqamah ok!

Mira Adzlia said...

wah..thniah da bjye delete...sy pun Mau delete jugak nti yg freehair punye entri

cikji said...

Alhamdulilah sepet, itu langkah yang baik. Nasib baik aku dah baca semua entry ko yang zaman dedulu kala,hihi

❤ (。◕‿◕。) pekjah (。◕‿◕。)❤ said...

suke bce blog awk.. =)

sharifah rosidah said...

Delete lah Cik Zu sebab aunty pun dah khatam blog awak lama dah, hihihi.