Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Dec 2, 2012

PROMOSI DILANJUTKAN

Salam 1 malaysia. Hihi!

Sorry, aku baru tau, kejap tadi owner Felinna Inchloss buat keputusan untuk lanjutkan promosi sehingga 5 Dec. Jadi, sesiapa yang dah bayar Rm150 untuk Felinna tadi, dont worry, aku akan pulangkan duit korang dalam parcel yeah. Hihi!

Tetapi, kalau beli 1 harga still RM75. =)

Maaf, Felinna Vit C belum ada promosi.

Sesiapa yang nak beli dan nak barangnya di pos esok, boleh buat pembayaran sebelum pukul 2 tau. Nanti aku pos laju-laju. Hihi!

TQ korang. Marilah kita bersama-sama menjaga badan, untuk kebaikan bersama. Kalau yang dah lama gila berisi tu, memang amik masa untuk bakar lemak dan kurus. Jangan putus asa tau. Tak ada apa yang tak mungkin dalam dunia ni. Dengan usaha dan doa. Pasti akan berjaya. Ewahhh..hahaha!

Ingat yeah. Promosi sampai Rabu ni je. 5 Dec 2012. Jangan tunggu untuk kurus. =)

Muah!!

sms/wassap 0122678134 - Sepet -
email : sepetsshop@gmail.com

No comments: