Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Dec 25, 2012

Dapatkan DATA, =) agar tidak kehilangan.. =(

Tajuk terus sedih. apakah? Haha! Jom tengok video dulu..


=( =( =( =(

Tak ada sorang pun nak percintaan yang macam ni. Kalau boleh semua orang nak percintaan yang kukuh. Kesian Nick dengan Amy ni. Sob sob sob

Aku pun ada pengalaman bercinta jarak jauh. Iyelah. Nak save kredit, mesej pun benda penting je. Kadang-kadang selalu salah paham. Tapi bila nak tanya lebih-lebih, rasa macam terhad gila. Last-last putus.

Sekarang???? Iolls ada boifen, dia tak jauh. Tapi bila dia bizi. Memang rasa seperti jauh gila. Macam iolls kat Jepun dia kat Malaysia, amboi..haha!
Tapi jangan risau, dengan adanya DATA, tak kisah la jauh atau dekat, kita boleh berWhatsApp. Wuhuuuuu!!


Hubungan walaupun jauh, tetap rasa dekat di hati. Auwww!!
Sekali sekala jiwang.
Seperti Qery, walaupun dia jauh *kalau jalan kaki jauh tau..hihi* semua berubah, hanya kerana DATA yang ohsem itew!!

DON’T LOSE IT ALL , TIME TO GET DATA

Dengan Xpax, korang boleh dapatkan DATA. Lepas tu terus dail *128#. Pilih pakej yang korang suka.Sila layari http://www.xpax.com.my/c1.php atau pun korang boleh terus ke www.xpax.com.my

3 comments:

Nurul Najihah said...

if xda whatsapp...

sis leh pakai " digi easy prepaid ":)

kol free & mesej pom free ...

btw nice entri & nice blog tOo ~

sharifah rosidah said...

Untung lah ada boifren yang rajin macam Qery kalau tak sibuk hari2 dapat jumpa sekali sekala dia busy tu adat lah.....heh apa kena mengena komen aunty dengan tajuk awak tu.....tak kesah lah eh.

Juliana layann kan aje... said...

hehe..takut kan bile berjauhan..Eh sepet nk tau leh, u pakai hpon jns ape? gambar 2 dlm blog ni from hpon u ke..clear cntik!