Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Dec 10, 2012

Ok jangan email dah. Muahahaha!

Sorry sorry. Dah ramai beno email. Jadi terpaksa aku bagitau. Jangan email lagi tau. Sehingga diberitahu. Muahaha! Rasa nak lempang diri sendiri.

Sebenarnya, dah lama aku rasa benda ni. Takde la rasa. Aku perasan la. Blogger ni semakin suram. Kalau dulu semua orang berlumba-lumba nak cerita itu ini kan. Sekarang ni, macam dah kureng. Kot ada pun sorang dua la yang maintain, boleh kira.

Aku nak baca pun tak semangat. Takkan nak baca blog sendiri. Macam syok sendiri pulak. Huhu! Aku malas nak baca blog ilmiah sangat ni, nanti pening kepala otak.

Inilah jadinya bile dah ramai sangat yang berblogging. Benda ni dah jadi boring. Korang boring tak? kadang2 aku baca blog sendiri pun boring. Muahaha!

Eh okey la. Esok kita sambung cerita-cerita eh.  Bye

*sebenarnya nak bgtau jangan email dah. Itu je. Hehe!*

8 comments:

Fendy said...

ramai gler kat dunia blog...

Rara Nasiha said...

makin suram, dan makin bosan sebenarnya.

Shahada Fauzi said...

meh baca blog kite meh..kompom tak boring..hahahahaha..

Amalina Ali said...

ramai belog bebudak sekolah. kuikuikui.

QASEEH HATIKU QASEEH said...

Blog yg sukati aja entri nya mmg bes d baca...ada info..ada lawak bole ilang kn stress...bole soping...ada gosip...paling bes ada gbr mknn sedap...x pndai msk x pa...tingok gbr pn jd la....semua tu suka...blog serius bangat copy paste dr hmetro x sukerrrrt....hihi

sharifah rosidah said...

Eh tak boring lah.....kalau aunty lebih suka baca blog walaupun sendiri tak dak blog...

Best tau buat kawan dengan blogger...rasa nya berkenalan di maya ni lagi best dari yang realiti....so far aunty dah jumpa ramai blogger yang baik2 ....siap datang rumah makan2 lagi tak caya tanya Nenetpenne.

nalsweet said...

dik..kalo dpt email reply dari awak tu maksudnye yang terpilih ke cemana?

*nalsweet.blogspot.com*
malas nak log in..hihi

nalsweet said...

tp kena log in jugak..cisss!