Followers

nuffnang

My Blog List

  • Cleanser By Seqy Beauty - Assalamualaikum dan Salam sejahtera. SQB sekali lagi mengeluarkan produk terbaru iaitu 'Cleanser by SeQy Beauty'. Setelah kami edarkan sample Cleanser SQB...
    5 days ago

Oct 10, 2013

Sihat dengan Maixara Q-Berry

Produk Maixara lagi? Hahaha! Antara banyak-banyak produk setakat ni, aku memang sangat sangat trust dengan produk Maixara. Apa sahaja produk keluaran Mama Secret ni mesti terbaik. Sebab formulanya bukan cincai asalkan ada ye. Semua refer to chemist. In case apa-apa yang berkaitan dengan produk memang owner Maixara akan direct refer dengan chemist. 

Korang pernah dengar MCS, MWE, MME, dan sekarang aku nak kenalkan pulak satu lagi produk kesihatan Maixara,

Maixara Q-Berry (MQB)


Bahan Utama (Gabungan 2 Anti Oxida Terbaik di Dunia)

1. Maquiberry
-Nilai Antioxidan paling tinggi di dunia
- Mengandungi tahap polyphenol dan anthocyanin yang paling tinggi
-Menyokong inflamasi kesihatan
-Menyokong Sistem Keimunan Kesihatan
-Melindungi sel-sel badan daripada tekanan pengoksidaan
-Meneutralkan Radikal Bebas
-Membantu menyokong kesihatan saluran darah jantung
-Membantu dalam proses detoksifikasi toksin
-Membantu dalam proses pencernaan
-Mengekalkan tahap kepekatan gula yang sihat dalam darah
-Membantu mengurangkan tahap kolestrol buruk (LDL)
-Membantu mempertingkatkan metabolisma dan membakar lemak

2. Pomegranate
-Membantu melindungi jantung
-Membantu menurunkan kadar kolestrol dalam darah
-Mencegah dan mengubati kanser
-Membantu mencegah dan memperlambatkatkan penyakit Alzheimer
-Membantu melindungi otak bayi semasa kelahiran

 Tak ada pewarna, pengawet, perasa tiruan atau bahan terlarang

 Dalam masa yang sama, meningkatkan metabolisma, bila metabolisma meningkat, senang untuk korang kurangkan berat badan.


Fungsi MQB
 - Anti penuaan
-Anti Oxidant
-Mengurangkan berat badan
-Meningkatkan tenaga
-Meningkatan tahap kesihatan (anti radang dan anti bakteria)

 

Fakta Produk
 -Produk keluaran bumiputera Islam
-Halal dan Selamat
-Tidak mengandungi Gelatin
-Selamat untuk wanita mengandung dan menyusukan anak
-Sesuai untuk lelaki dan perempuan
-Dijamin berkualiti premium

Harga
-RM89 (Semenanjung)
 -1 botol 60 biji
 
Cara pengambilan
-2 Biji setiap hari selepas sarapan pagi.
-Banyakkan minum air kosong
-Sesuai untuk semua peringkat umur

****Untuk kesan maksima, sesuai diambil bersama MME***

Kalau korang nak ambil beberapa produk Maixara, kat sini ada beberapa set kombo yang sesuai.

1. Set Kecantikan (MCS + MWE + MME = RM340)
Cara pengambilan
MME - Selepas Sarapan
MWE - Selepas makan tengah hari
MCS - Sebelum tidur

2. Set Hamil (MCS + MWE RM200)
Cara pengambilan
MWE - Selepas sarapan
MCS - Sebelum tidur

3. Set Kurus (MME + MQB RM220)
Cara pengambilan
MME - Selepas sarapan
MQB - Sebelum tidur

4. Set Berpantang (MWE + MQB RM190)
Cara Pengambilan
MWE - Selepas sarapan
MQB - Sebelum tidur


Kombo Maixara
1. MCS + MWE : RM200
2. MCS + MME : RM220
3. MCS + MQB : RM170
4. MWE + MME : RM250
5. MWE + MQB : RM190
6. MME + MQB : RM220
7. MCS + MWE + MME : RM340
8. MCS + MWE + MME + MQB : RM400

Sapa nak boleh order ye. Semua produk Maixara akan ku pos pada hari Jumaat, sebab stok dah licin. Malam ni baru ambik stok. Hihi! Kecuali MWE dengan MCS, yang tu stok available.

Contact Sepet 012-2678134 
Kombo ni bukan selamanya ye. Kombo bertukar sehingga diberitahu. =)

No comments: