Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Oct 8, 2013

Update lah sangat

Tak hagak-hagak pemalas aku sekarang ni kan. Bangun harini kemain lambat lagi. Pukul 10 tadi itupun paksa-paksa bangun. Sebab tengok wasap dah seratus lebih. Rasa bersalah pulak kat customer bila balas lambat. Huhu!

Sorry tau korang. *tak habis2 la dengan sorry aku ni, hihi*. Itu pun termenung dah 10 minit. Pening kepala pulak sebab tidur ikat rambut. Aku ni tak boleh kalau ikat rambut lama-lama. Mula lah pening kehapenyeee. Lepas tu ikat ketat pulak. Padan muka sangat. Hihi!

Aku rasa aku ni panas dalam la. Sebab aku dah berapa harini rasa badan lemah gila and panas je. Tak rasa demam tau. Tapi macam panas. Tanya Qery, dia memanjang sejuk. Yang Qery ni pulak sejuk tapi badan berpeluh. Lagi la aku tak paham.

Turun dapur terus bukak peti ais, excited sebab semalam baru lepas beli barang dapur.


Semalam pegi la Giant beli barang dapur, takde la dapur sangat. Cite lebih. Yang sebenarnya nak beli air. Sebab air manis dah habis. Asik la minum air masak. Bosan jugak. Aku dah la tak minum nescafe. Pastu yogurt pun yilek, so penuhkan peti ais.

Aku dah cari dapur dah. Ingat nak beli dapur camping tu je. Kan senang guna gas kecik tu. Punyela aku buat muka kasihan kat Qery, dia kata dia tak nak beli dapur. Grrrrrr. Geram betul lah. Katanya nanti beli dapur yang betul2 terus. Saja la tu tak bagi aku masak lagi. Tapi bagus jugak, tak payah la aku susah2 masak kan.  Kekekeke!

Minggu lepas dengan minggu ni ramainya beli bedak arab. Sebab memang murah kan, selalunya kat pasaran 50g rm50 above. Aku nak clear je ni. So memang nak habiskan terus. Ada yang tanya-tanya warna tak clear la apa. Aku tunjuk lagi sekali eh.

atas dari kanan : cherry, russet
bawah dari kanan : orange jade, cherry pink, orange jade. *warna hampir sama*

Eh, tetiba Qery dah balik. eh lupa aaaaa. Harini nak gi amik kad nikah. OMG, tak mandi lagi. Habislaaaaahhh aku. mesti Qery membebel. Dia kalau bebel, aku boleh kenyang 1 hari tau. Sobsss.. Kbye

11 comments:

Mas reena said...

Seronok tengok peti ais Sepet penuh dengan bahan makanan!

Kek Tiramisu yang paling sedap pernah saya rasa

juls julie said...

Assalam Sepet..akak yg msg semalam tu pasal mask yg bocor berlumuran kat kotak bedak tu..hahahah...

nak jadik cite, mlm td masa bawak bedak tu naik bilik...terjatuh pulak bedak tu yg akak letak atas kita... hahha..!! tu la tamak sangatt bawak barang,,,

nasib baik bedak tu x hancur...just sumbing & pecah skit jer... blh tahan lasak jugak la bedak tu...hari ni dah guna g opis dah...salu muka togel cam tu jer g opis..hahahaha

Hayati Sakaria said...

U pregnant kot? Sebab tu rasa panas lain macam....

FaiiYatt said...

Ahakss..Sepet tandung kottt..panas tapi tak demam..emm sesuatu tu..sila check kalau dah lepas due peyed hokay :)Gud luck!

Ayu Firzara said...

sepet...jangan lupa beli pregnancy test...esok pagi cek...hehehe...coz akak baca entry awak semalam dgn hari macam tanda2 tu ade jerrrr...

takecare dear ;)

salwana nordin @ che'wa said...

penuhnya peti ais awak :)

gi buat check-up la kot2 ehem..ehem..wahhh

meera said...

Bukanke sepet baru citer yg dia tgh piyed dlm entry lepas.. :-)

Chekgu Azrine said...

Cer try buat upt test..

Aileeza Radzak said...

Ada orang even period pun boleh pregnant after that period cycle habis. Jengjengjeng. okbye :p

ansorullah said...

:D mungkinkah ada berita gembira? nanti check lah ya.. Memang biasanya panas dalam, huhuhu.. mmg ada yang akan period juga walaupun pregnant. Untuk bulan pertama je. :D semoga dipermudahkan segalanya. :D

Rashida Hazran said...

hahaha....bestnya bnyak makanan!umpama syurga makanan... :D

hey cik blog dan kawan2!jemput singgah ke blog shida... ada jualan tudung murah2 dan ada less dari 10% hingga 20% sempena aidiladha.... :D
selain itu ada produk kecantikkan...jemput shopping....
http://rashidahazran.blogspot.com/