Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Oct 1, 2013

Tak sabar dah...

Haritu Onald baru bagi tengok gambar yang dia nak letak dalam album, aku dah tak senang duduk. Hahaha! Punyela excited. Sebab aku memang harapkan gambar dari Onald and team sahaja. Aku cantik ke tak belakang kira. Yang penting, aku tak sabar gila nak cerita kat korang. Hahahaha! Sabarlah semua. Mungkin dalam beberapa minggu je lagi. *feeling excited*


Bagi tengok gambar yang kabur-kabur dulu. Mihmihmih! Bye bye bye

7 comments:

ikafantasi said...

eh teringat time i kawen plak tgk pic sepet..coz bj tukar2 nak lbh kurang je..btw canteeek sgt u

Chekgu Azrine said...

cantik sangat!!

FiQa said...

okey. one word.

Gorgeous sepet! :)

εïзmummyHazaεïз said...

Comey comey

Sya Mimie said...

comelnya sepet pakai tudung cmtu.. :)

Shazwani Ramly said...

ok. kita pun tak sabar nak tengok lagi banyak :)

mrs kayrul said...

cepat la dah tak sabar nak baca story kahwin sepet