Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Oct 31, 2013

PIXY ‘One-Step’ Dance Contest

Gittew, haritu dah cerita pasal Siri Pembersih Mekap Pixy kan. Takpe kalau korang tak perasan entry tu, aku boleh explain lagi sekali. Mihmihmih! Tapi kejap lagi baru explain sebabnya baru-baru ni aku tengok iklan Pixy ni kat TV. Iklan Pixy ni kat NTV7 dengan RTM2, lebih kurang dari jam 1 setengah sampai 10 mlm la waktu dia bersiaran. Tapi kalau korang tak perasan, jap aku share dari youtube.


Ceritanya di sini, kalau korang boleh buat video bersama music yang comei best cute dan menarik. Video korang cuci muka guna Siri Pembersih Mekap Pixy ni la, masukkan sekali music, dan korang menari la sikit-sikit, tak kisah la korang boleh je ajak kawan-kawan join sekali kalau malu nak joget sorang2 kan. Buat ikut kekreatifan masing-masing lah.

Kalau menang peraduan ni, korang boleh menang, sekelip mata je dapat hadiah RM10'000 dari Pixy dan Habib Jewels. Gila kan.


Tak paham? Masih tertanya-tanya macam mana nak join, tolong jelaskan lebih sikit. Takpe, aku dah tau korang mesti tak paham sangat, sebab aku pun kadang2 tak paham dengan diri aku. -_-

Apa itu tarian 'One Step'

 Macam mana nak join??
Kat mana nak muat turun lagi Pixy 'One Step' tu, korang boleh ke website Pixy

Dah ada banyak penyertaan. So kalau korang nak survey2 tengok macam mana. Boleh tengok dari sini.


Siri Pembersih Mekap Pixy ni memang best sangat pun. Paling best bila kulit kita rasa lembap. Dia lembap tapi tak berminyak. Mungkin sebab bahan-bahan dia ada include madu sekali kan. madu kan memang bagus untuk kulit.

Sekarang ni sebelum solat tu memang aku cuci dulu muka pakai Pixy ni, walaupun tak pakai mekap, lepas keluar dating pun aku tetap akan cuci muka, sebab kat luar banyak habuk. KL katanyaaa *mata ke atas*

 Siri Pembersih Mekap Pixy memang pembersih muka paling best pernah aku pakai.

 So korang, apa lagi. Boleh dapatkan produk Pixy, lepas tu join contest tau.
Hadiah dia memang menarik sangat kot. Mana tau korang punya luck kan.

Okey lah. Kalau korang nak tau banyak-banyak info lagi, boleh KLIK SINI

Jangan lupa join contest. Tuah manusia siapa yang tauuu..kann..

2 comments:

Ayu azmir said...

jom... mana tau ade luck...

Safarina Shaari said...

nak join tp segan la plak...hehe

http://thestoryofayna.blogspot.com/