Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Oct 18, 2013

Iklan di hujung entry?

Sebulan dua ni memang banyak email n wasap tanya macam mana nak iklan kat blog aku. Buat masa ni, sepanjang bulan Oktober, semua iklan yang ada kat hujung entry adalah FOC, dengan syarat korang kena bagi aku barang. Tapi aku kena tengok dulu apa benda barang yang korang nak bagi aku tu. Sebab bukan semua barang aku ambik. Jadi, sesiapa yang nak buat iklan kat hujung entry, silakan wasap 012-2678134 atau email sepetsshop@gmail.com

Kalau boleh, masa poskan parcel, bagi sekali name card, atau tulis id IG Facebook atay Website , No telefon, email semua. So senang sikit aku nak refer. Gitu.
 
Itu sahaja yang aku nak bagitau, kekeke. Selepas bulan Oktober, semua iklan berbayar ye. =)

TQ

No comments: