Pages

Followers

nuffnang

Jun 29, 2013

Maixara White Essential

 Assalaaaamualaikummmm... =)

Dengan gembiranya dan berbesar hati, *poyo gila*, aku telah mengambil keputusan menukar supplement.

Kerana :
- Function yang hebat
-harga yang berbaloi
-1.2kg
- sedap
-sebab ada proses detox sekali, bagus, tak payah aku telan detox yang rasa air inai tu. pftttt

 Aku baru amik stok semalam. 

Sebenarnya stok dah keluar minggu lepas. Tapi biasalah aku kan suka je cek cek dulu bahan2 dalam dia, tengok selamat ke tak. Ok ke tak. Kalau tak ok malas nak amik. Pastu bila cek cek. Eh macam ok.Terus la amik. Terus jugak nak tukar. Ingat nak start esoknye, tapi malam tu tak boleh tahan tengok barang ada depan mata. Terus korbankan satu. Marilah kite minum. Sedap pulak. Kalau bancuh dengan air sejuk, lagi terangkat. Rasa nak macam nak hidang air kat tetamu masa raya nanti. *ok over*. Bye2 Aurawhite. Hahaha!

Tapi sapa nak Aurawhite aku masih jual ye.

 Ada banyak sangat function. Korang baca sendiri kat gambar ye.

 Paling bagus, memang tak ada perasa dan pewarna tiruan. Tapi sedap. Sedap memang rasa buah. Kalau kau bancuh kan. Dia memang ada macam biji yang tak larut, macam biji buah kiwi tu, kalau gigit pun rasa manis2.

 Function yang macam dalam gambar.

12 agen anti oksida & 1o stem cell
menyingkirkan toksin dalam badan. macam detox la. bagus sangat sangat sangat.
kesan seawal 5 hari
putih 1 badan.
bagus untuk merawat, ,menganjal dan melembutkan kulit seluruh badan.
SESUAI UNTUK IBU MENGANDUNG DAN MENYUSU BADAN
merawat jerawat, jeragat, ekzema.
meningkatkan sistem immunisasi dalam badan
kurangkan kolestrol dalam darah.
kuatkan tulang, sendi, kuku, dan rambut
SANGAT SESUAI DENGAN GOLONGAN BERUSIA.
boleh di ambil tak kira usia.
sesuai untuk lelaki dan perempuan.

 Nampak tak biji2 dia tu. Yang tu la aku maksudkan. Sedap.

Cara bancuh :

1. Tuang air kosong (jangan panas), dalam cawan kecil. Agak2 100ml cukup. Korang agak sendiri la nanti masa rasa tu. Kalau rasa tawar, kurangkan air, kalau rasa manis elok2, okey la tu sukatannya, macam korang buat air oren je.  Pandai2 engko la ye. Huhu!
2. amik 1 sudu. Sudu dia besar. Jadi cuma 1 sudu sahaja. 
3. Kacau sampai sebati.
4. Duduk, baca bismillah. baca selawat, bagi beragama Islam. Minum. Hihi!
5. Simpan balik kat tepi. Jangan gatal nak minum lagi sekali. Tunggu kang malam nanti baru amik lagi. Amboi mentang2 sedap kan.. *berkata kepada diri sendiri* hahaha!

Maixara White Essential 1,200,000mg (1.2kg)
1 sudu dua kali sehari. Pagi dan malam.
Selepas makan.
Minum air yang cukup bagi memudahkan proses. 
Mengikut kata HQ, boleh tahan 30 ke 40 hari. Tapi korang try la sendiri.Aku pun baru jugak nak try.

Harga
RM120 (semenanjung)
RM130 (Sabah Sarawak)
Free postage
TAK ADA SHAKER. Korang jangan mintak eh. Bancuh je dalam cawan. Haha!
Free 10pcs mask

Sekarang ada PROMOSI BELI MWE + MCS


MCS + MWE
RM200 Semenanjung/ RM210 Sabah Sarawak
Free postage
Free 10pcs mask.

Contact Sepet
012-2678134
msg/wassap sahaja.

8 comments:

Fieda Redzuan said...

arghhh bencinya semalam baru beli aurawhite dr kamu..hahahaha

NinaAz said...

Mcm air rebina ghupanya. Hehe

^^ m d m k i l l e m a l l ^^ said...

apa kelebihan dia berbanding aurawhite?

Mcjust.lol said...

nak testimoniiiii hehe

Mcjust.lol said...

lupa.. nak tanya produk maixara yang ni dh dapat kelulusan kkm ? :)

Mahirah Ira said...

Umur 17 leyh minum ke maixara ni??

Mahirah Ira said...

17 taun leyh try ke product ni??

noor munirah said...

Hi, I nak let go maixara, baru makan 2biji, nak stop kejap cause I tgh pregnant. I let go murah je. Contact me k :)